Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 16 işçi alacağını duyurdu. Peki, Darphane işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Darphane Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru şartları ne? Merak edilen detaylar ve Darphane 16 işçi alımı gelişmeler haberimizde.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde işçi kadrolarına yerleşen adaylar 2 ay deneme süreli olarak yasal asgari ücretle göreve başlatılacak. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenler ile kamu haklarından mahrum olanların başvuruları kabul edilmeyecek.

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 15.02.2021 – 19.02.2021 tarihleri arasında yapılacak. Online başvurular dışında şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ

Matbaa İşçisi

Açık pozisyon sayısı: 5

İş Alanı/Kadro: Darphane/İşçi

Çalışma Yeri: İstanbul

Öğrenim Durumu: Ortaöğretim (Lise veya dengi)

Yaş Durumu: İlan tarihi itibariyle 18 yaşından büyük olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak

Askerlik Durumu: Askerlikle ilişiği bulunmamak

Deneyim: 2 yıl mesleki deneyimini SGK kayıtları ile belgelemek 

Aranan özellikler: Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, takım çalışmasına yatkın, gelişime açık, dikkatli ve düzenli çalışan. 

Baskıcı (Plastik) İşçisi

Açık pozisyon sayısı:11

İş Alanı/Kadro: Darphane/İşçi

Çalışma Yeri: İstanbul

Öğrenim Durumu: Ortaöğretim (Lise veya dengi)

Yaş Durumu: İlan tarihi itibariyle 18 yaşından büyük olmak.

Askerlik Durumu: Askerlikle ilişiği bulunmamak

Deneyim: T.C. Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya diğer resmi kimlik belgelerinin güvenlikli basımı konularında en az 3 (üç) yıl deneyimi SGK kayıtları ile belgelemek veya akıllı kart üretim teknolojileri konusunda sertifika sahibi olmak.

Aranan diğer özellikler: Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, takım çalışmasına yatkın, gelişime açık, dikkatli ve düzenli çalışan.