OGM, Orman Genel Müdürlüğü dönem dönem sözleşmeli personel alımı, sürekli/geçici işçi alımı, devlet memuru alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. OGM bünyesindeki çeşitli münhal kadrolar için istihdam edilen personeller için ilana özel başvuru şartları ile tarihleri DPB sitesinden yayınlanıyor.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli 826 işçi alımı olacağını duyurdu. Bakan Pakdemirli; "Alımı yapılacak 826 işçi, İŞKUR üzerinden gerekli şartları taşıyanlar arasından kura ile belirlenecek. Dolayısıyla alımda mülakat olmayacak.'' dedi. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 29/12/2020 - 03/01/2021 tarihleri arasında yapılacaktır (şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir) Kura çekimi 16 Ocak 2021 günü saat 10.00'da olacak. İlanlar: 1. ilan2. ilan3. ilan.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

1 - 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2 - 657 sayılı Kanun’un 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1’de yer alan sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanun’un 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.