Son dakika haberi: EYT'lilerden noter hamlesi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak bir son dakika açıklamasında bulundu. katıldığı RS FM’de Ali Çağatay’la Seyir Hali programında "EYT" konusuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özüpak, emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerini dile getirdi ve siyasi partilere çağrıda bulundu. 

Mücadele ettikleri konuları ve mağduriyetlerini dile getiren Özüpak, muhalefetteki siyasi partilere seslendi ve şartlarını belirtti. 

SÖZ DEĞİL GÜVENCE: "NOTER TASDİĞİ ALACAĞIZ"

Siyasi partilerden söz değil güvence istediklerini söyleyerek sözlerine başlayan  Özüpak,  iktidara talip olanların muhalefet partilerinin kendilerine noter tasdikli taahhüt alacaklarını söyleyerek şunları söyledi: “Biz diyoruz ki, seçim beyannamelerinin içerisinde yer alıyoruz. Güvence istiyoruz. Bize ‘noter tasdikli taahhüdünüzü vereceksiniz, iktidara talipseniz, güvencesini yazılı istiyoruz’ dedik. Kendileri de ‘evet’ dediler. Yakın zamanda noter taahhüdünü kendilerinden teslim alacağız. O Meclis'i vatandaşlık görevimiz olan oy hakkımızla biz seçiyoruz. Seçimleri sabırsızlıkla da bekliyoruz. İstiyoruz ki bunu bu hale getirmesinler ve hükümetimiz de masaya otursun."

EYT'de noter hamlesi sizce doğru mu? Yorum kısmı aşağıda.