Maaş Bordrosunu öğrenmek isteyenler için E-Devlet sistemine giriş işlemi, turkiye.gov.tr internet sitesinden gerçekleştirilir. Sisteme giriş için kullanıcılar; E-Devlet şifresi, T.C kimlik numarası, Mobil imza, e-İmza, İnternet bankacılığı seçeneklerini kullanabilirler. Maaşınıza ait ayrıntılı olarak ödemeleri görebileceğiniz, derece ve kademe düzenlemelerinin mali yansımalarını takip edebileceğiniz bilgileri incelemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

2021 Yılı Haziran Ayı Maaş Bordrosu için TIKLAYIN.

E-bordro sorgulama işlemi e-devlet üzerinden şu şekilde erişim sağlauyabilirisiniz.

1. www.turkiye.gov.tr adresinden ana sayfanın üst kısmında yer alan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın.

2. Açılan ekranda e-Devlet Şifresi, e-İmza, Mobil İmza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı seçeneklerinden herhangi birini kullanarak sisteme geçiş yapabilirsiniz.

3. Eğer e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapmak isterseniz ise; belirtilen alanlara T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazın. Ardından altı taraftakiler alan "Sisteme Giriş Yap" butonunu kullanın.

4. Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin.

5. e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.

6. İsterseniz maaş bordronuzu yine aynı sayfada yer alan "Yazdır" butonu yardımıyla yazdırabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla devlet memurlarının mayıs ayı maaşları 10 Mayıs 2021 Pazartesi(yarın) ödenecek. E-devlet kapısı üzerinden hizmet veren Hazine ve Maliye Bakanlığı e-bordro sistemine mayıs ayı bordroları eklenmiş ve görüntülenmeye açılmıştır. Bordro hizmetinden devlet memurları ve bazı sözleşmeli personel yararlanabilir.