Gelen Mesajları Aynen Yayımlıyoruz;

Sayın çevre ve şehircilik bakanımız MURAT KURUM BEYE 

Sayın tapu kadastro genel müdürümüz Mehmet Zeki adlı beye 

Sayın Tapu kadastro genel müdür yardımcımız ÖMER SİNAN BAYÇELEBİ'ye çağrımızdır. 

Sayın yetkililer bölümümüz her sene binlerce mezun vermesine rağmen 2018 den bu yana bizlere kadro verilmemesi bizleri ve ailelerimizi derinden üzmüştür. 

2020 kpss' sine 5 ay kalmış olmasına rağmen HARİTA KADASTRO TEKNİKERLERİ olarak 2018 kpss'den aldığımız yüksek puanlarla atanamadık ve hala atama bekliyoruz. HARİTA KADASTRO TEKNİKERLERİ olarak yetkililerden mağduriyetimizin çözümü noktasında adım bekliyoruz. Verdigimiz büyük emegin aldığımız 85 üstü puanlarımızla kanıtlamış bireyler olarak yetkililerden kadro talebimize olumlu yanıt bekliyoruz. 40 bin mezunu olan olan bir bölümün 2 yılı sıfır(0) atamayla bitirilmemesi gerektiğini düşünüyoruz.          İstihdam alanımız olan başta Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 2 yıldır yaptığı sözleşmeli veya kadrolu hiç bir alımda bizlere yer vermemiştir. TKGM 2018 den bu yana defalarca personel ataması yaparken her seferinde kurumun asıl personel ihtiyacını karşılayacak olan biz HARİTA KADASTRO TEKNİKERLERİNE yer vermemesi bizlerin mağduriyetini büyütmüştür. 

BİZLER 2 yıldır atama bekleyen gençler olarak sayın yetkililerimizden bizi duymalarını ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Cumhurbaşkanımız tarafından 2020 temmuzdaki Merkezi atamada TKGM ye verilen 105 kadronun sadece HARİTA KADASTRO TEKNİKERLERİNE verilmesini istiyoruz. Bu atama bir çok arkadaşımızın mağduriyetini giderecek diger meslektaşlarımıza umut olacaktır. Ayrıca kpss den aldığımız 85 üstü puanların geçersiz olmadan TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNMÜZDEN bin (1000) sözleşmeli alım bekliyoruz.

Yetkili sendikamız olan Bayındır memur-sen genel başkanımız sayın SONER CAN TUFANOGLU'ndan ve genel başkan yardımcısı sayın GÖKHAN ŞİMŞEK beyden bizlere destek olmasını bekliyoruz.

Sayın ajans kamu yöneticilerim lütfen bizlerin sesini duyurur musunuz?

Lütfen bizim sesimizi duyurmamızda yardımcı olur musunuz. 2 yıldır bölümüze kadro verilmemiş durumda bildiginiz üzere bir sonraki kpss sınavına 5 ay kaldı ve bu da 85 üstü puanlarımızın yanması demek. 2 yılı atamasız bitirmek çok ağır bir travma olur bizim için..

40 bin mezun olarak 2 yılı atamasız bitirmek üzereyiz. Son atama olan temmuz atamasında bizlere kadro verilmezse 2 yılı kadrosuz bitirecegiz. Lütfen emeklerimiz çok büyük 85 86 87 puanlar hepimiz açıkta kaldık. Lütfen sesimizi duyurur musunuz

AJANS KAMU - ÖZEL HABER