Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda bu hafta, Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek. 21 Kasım Salı günü başlayacak olan Genel Kurul çalışmalarında, teklifin detayları tartışılacak. Teklif kapsamında, Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı kamu tüzel kişiliğini haiz Aile ve Gençlik Fonu'nun kurulması öngörülüyor. Fonun yönetim kurulu, beş kişiden oluşacak ve belirli alanlarda projelerin finanse edilmesinden sorumlu olacak.

Bunun yanı sıra, Plan ve Bütçe Komisyonunda 2024 bütçesinin görüşmeleri tamamlanacak. Dışişleri, Adalet, Aile ve Sosyal Hizmetler, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarının bütçe görüşmeleri de komisyon sürecine alınacak. Bu kapsamda, bakanlıkların bütçe tasarıları üzerinde detaylı incelemeler yapılacak ve ilgili bakanlık yetkilileri tarafından sunumlar gerçekleştirilecek. Böylece 2024 bütçe görüşmeleri komisyon aşamasında tamamlanmış olacak.

Ayrıca, 23 Kasım Perşembe günü Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu toplantısı gerçekleştirilecek. Salı ve çarşamba günleri ise Meclis'te grupları bulunan siyasi partilerin grup toplantıları düzenlenecek. Bu toplantılarda, partilerin önemli açıklamalar ve değerlendirmeler yapması bekleniyor.

Pegasus 1 Euro'ya Uçuş Kampanyası Başlattı! İşte Detaylar Pegasus 1 Euro'ya Uçuş Kampanyası Başlattı! İşte Detaylar