Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Tv8'de yayınlanan Survivor televizyon dünyasına damga vurmaya devam ediyor. Cemal Can'ın şampiyon olduğu son Survivor'ın yankıları hala devam ederken 2021 Survivor'da startını verdi. Survivor oyunlarında fiziksel ve mental zorluklarla mücade eden yarışmacılar zaman zaman komik zaman zaman gergin anlarıyla evlere konuk oluyorlar.

Survivor 2021 ilk bölümü bugün başladı. İlk bölümü başlayan survivora Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine motorsikletle giriş yaptı. 

Tv8'nin iddialı yarışma programı Survivor 2021 ünlü ler takımı ve gönüllüler takımı ile ilk bölümü 9 ocakta bugün yayınlanmaya başladı. 

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve reyting sıralamalarında zirveyi diğer programlara bırakmayan Survivor'ın 2021 başladı. Ödül oyunları, dokunulmazlık oyunları ve sürprizleriyle ekranların en çok izlenen yarışması olan Survivor 2021'de rekabet ilk bölümden itibaren başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları zor ada şartlarında ayakta kalarak 2021'in Survivor'ı olabilmek için çarpışıyorlar.

Survivor 2021 ikinci yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2021'de ilk bölüm çok heyecanlı şekilde geçti. Survivor 2021 ikinci bölümde ise sezonun ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Gönüllüler takımından Ünlüler takımına İlayda Şeker'in geçmesi ile iki takım sayı olarak eşitlendi.

Survivor 2021 Baraka Oyununu Kim Kazandı?

Ünlüler ve gönüllüler, baraka oyunu için karşı karşıya geldi. Bu oyunda her iki takım, dört erkek dört kadın yarışmacı belirledi. Beş olanın kazanacağı oyunda Ünlüler, 5-1 skorla Gönüllüleri yenerek barakanın sahibi oldu.

Survivor 2021'de Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Zorlu parkurda seçilen sekizer yarışmacı inanılmaz bir mücadeleye girişti. Parkur sonunda dokuz küpü ilk deviren yarışmacı takımına sayı kazandırdı. Atışlarda daha başarılı olan takım Gönüllüler idi. Oyunda skoru 7-1'e getirmeyi başardılar. Ünlüler takımı, bir ara aradaki farkı kapatıp skoru 9-7 yaptılar. Fakat Gönüllüler takımı, kazandıkları son oyunla skoru 10-7 yaptı ve ödül oyununu kazandı. Ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımına olta takımı verildi.

Survivor 2021'de Ünlüler Takımına Hangi Gönüllü Geçti?

Survivor Türkiye 2021'in ilk bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. Yeni sezon Survivor'ları tüm hünerlerini sergilerken oyunların ardından yapılan ada konseyinde gönüllüler takımından bir kadın yarışmacı, arkadaşlarının kullandığı oyların ardından ünlüler takımına geçti. O isim İlayda oldu. Gönüllüler'den İlayda Şeker Ünlüler takımına geçti.

ÜNLÜLER TAKIMI

Barış Özbek

Batuhan Karacakaya

Cemal Hünal

Çağrı Atakan

Hayrettin Karaoğuz

İsmail Balaban