21 Mart ve 20 Nisan arasında doğmuş olan vatandaşlar Koç Burcudur. Koç Burcu'nun Yönetici Gezegeni Mars, Elementi Ateş, Niteliği Öncü, Uğurlu Sayıları 1 ve 9'dur. Uğurlu Günü Salı, Uğurlu Taşı Yakut, Uğurlu Rengi Kırmızı'dır. Kıymetli Taşı Elmas, Kıymetli Madeni Demir'dir. Egoizm, kararları yıkmak, kendini öne sürmek, ileriye çıkartmak, alaycı, isyankar, sabırsız, saldırgan, hiddetli, ani çıkışlar ise Koç Burcu'nun olumsuz özellikleridir.

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Koç Burcu Ocak 13 tarihinde Jüpiter ve Uranüs gezegeni kare açı yapacak, işiniz ile ilgili konulara karşı daha hevesli ve atak olacaksınız. Maddi anlamda kendinizi geliştirmek için bazı riskler almak isteyebilirsiniz. Fakat bu risklere güvenerek yeni bir iş kurmak bu dönemde doğru olmayabilir.

30 Ocak 2021 tarihinde Merkür Kova burcunda retro hareketine başlayacak, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız sizin dışınızda bir gruplaşmaya gidebilir ve bu duruma canınız sıkılabilir.

13 Ocak 2021 saat 07:59 Oğlak burcunda Yeniay gerçekleşecek, sorumluluklarınıza yöneleceksiniz. İşiniz ile ilgili yapmanız gereken durumlar varsa bunları planlayarak daha kontrollü bir şekilde ilerlemek isteyeceksiniz. Kariyeriniz ile ilgili başarı yakalamak için çaba sarf etmeniz gerektiğini anlayacaksınız.

28 Ocak saat 22:15 Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek, ikili ilişkileriniz ön planda olacak. Bir ilişki içerisinde iseniz bu ilişki tahmin etmediğiniz bir nedenden dolayı sonlanabilir. İlişkiniz yok ise ani bir şekilde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda yer alan sorunları bir türlü görmek istemiyorsunuz bu yüzden daha ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

İlişkiyi güçlendirmek için partneriniz için oturup konuşmanız lazım. Aksi halde bu ay ani bir ayrılık yaşayabilirsiniz. İlişkiniz yoksa Ocak ayı içerisinde yeni bir ilişkiye başlama ihtimaliniz oldukça yüksek.

Karşınıza çıkacak olan insan sayesinde hayatınıza yeni bir enerji gelecek ve kendinizi daha mutlu hissetmeye başlayacaksınız. Evli iseniz çocuk sahibi olma düşüncesi içerisin girebilirsiniz.

8 Ocak 2021 tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapacak, aile içerisinde ve evinizin içerisinde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Stresli olacağınız bir transit süresi olacak bu yüzden kendinizi kontrol etmeniz oldukça önemli.

11 Ocak 2021 tarihinde Satürn- Mars karesi gerçekleşecek, arkadaş çevreniz ile aranızda gerginlikler yaşanabilir.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçiş yapacak, sosyal çevrenizde yapacak olduğunuz değişiklik sayesinde çevrenizdeki insanlardan yeni bilgiler öğrenebileceksiniz.

7 Ocak 2021 tarihinde yönetici gezegeniniz Mars Boğa burcuna geçiş yapacak, para ve işiniz ile alakalı konularda duraksamalar ile karşılaşabilirsiniz. Daha önceden belirlemiş olduğunuz maddi planlamalarda da bozulmalar olabilir.

İş yerinizde çok fazla çalışacaksınız ve bunun karşılığını maddi anlamda alacaksınız. Beklenmedik masraflardan kaçınmak için daha düzenli harcamalar yapmaya çalışmalısınız. Sağlık konularında Ocak ayında rahatlama yaşayacaksınız. Sağlığınızdan dolayı günlük yaşantınızı engelleyen durumlar varsa bunlardan kurtulacaksınız.