Yılbaşı gecesinin en önemli eğlencelerinden ve aktivitelerinden birisi de televizyon izlemektir. Özellikle 80 ve 90'lı yılların geleneklerinden olan ve nesiller boyu devam eden yılbaşı gecesi televizyon izleme alışkanlığına bu yıl da devam edecek izleyiciler için tüm kanalların yayın programlarını tek bir haberde topladık.

Yeni yılı evde karşılayacak kişilerin vazgeçilmez eğlencesi televizyondur. Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanalları yılbaşına özel programlarını çok önceden duyurdular. Star, ATV, Show Tv, Kanal D, FOX TV, TV8 ve Beyaz Tv'nin 31 Aralık 2020 tarihli yılbaşı yayın akış belli oldu.

2020 yılına günler kala 31 Aralık yılbaşı gecesi kanalların yayın akışı belli oldu. Yeni yılı televizyon başında karşılayacak olanlar, yeni yılda hangi kanalda hangi programlar olacak sorusunun yanıtını şimdiden araştırmaya başladı.

Star TV

İbo Show: Star TV bu sene yılbaşı akşamında İbo Show yılbaşı özel programı yayınlayacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı ve birbirinden özel şarkıcıların ünlü isimlerin konuk olduğu yılbaşı programına bu yılbaşı gecesinde Bülent Ersoy, Seda Sayan ve Hande Yener konuk oluyor.

Kanal D

Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel: Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı özel bölümü ile 31 aralık akşamında Kanal D de yayınlanacak. Yılbaşı özel programında Çok Güzel Hareketler ekibinden konuk oyuncular yer alacaktır. Yılbaşı gecesine Eser Yenenler ve Pelin Öztekin’in Boğaç &Pelin skeci damga vuracaktır. Çok Güzel Hareketler 2 ekibi de birbirinden güzel skeçlerini yılbaşı özel programında sergileyecekler.

Show TV

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel: Show TV ekranlarında bu sene de Güldür Güldür Show yılbaşı özel programı ile yeni yıla giriyor. 2021 yılbaşı gecesinde eğlenceli ve komik skeçler izleyerek yeni yıla gülerek girmek isteyenler Show TV de yayınlanacak Güldür Güldür Show yılbaşı özel programını izleyebilirler.

Fox TV

Sinema Filmi: Fox TV yeni yıl yayın akışına sinema filmleri yerleştirdi. Birbirinden güzel 2 sinema filmi seyirciyle buluşturan Fox Tv, yeni yıla ailecek bir sinema filmi izleyerek girmek isteyenler için en özel filmleri hazırladı. 

TV8

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel: O Ses Türkiye 2021 yılbaşı gecesinde efsane jürisi ile bir bölümlük yarışma sunuyor. Ünlü isimlerin şarkı söyleyeceği O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün jürisi Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş oldu. 

TRT1

Kalk Gidelim Yılbaşı Özel Final: Kalk Gidelim 4. sezonu ile yayınlanırken yılbaşı gecesine özel bir bölüm ile seyircisine veda ediyor. 

Atv

Kim Milyoner Olmak İster: Atv 2021 yılbaşına Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile girmeyi tercih etti. Çünkü kanalda en çok izlenen program ve tüm seyircilere hitap ediyor. Kim Milyoner Olmak İster 2021 yılbaşı özel programına Serdar Ortaç, Emel Müftüoğlu ve Burak Kut konuk olacak.