Senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı, Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolleri paylaştığı Ada Masalı dizisi Star TV ekranlarında yayınlanacak. Ada Masalı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Ada Masalı dizisi ne zaman başlıyor? Ada Masası konusu ve oyuncular?

Fox TV ekranlarında taradığımız Zümrüdüanka dizisinin yakışıklı oyuncusu Alp Navruz, Arıza dizisinin güzel oyuncusu Ayça Ayşin Turan ile başrol oyuncusu olarak Ada Masalı dizisinde seyircileri ile buluşuyor. İkilinin yakaladığı uyum şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Sevilen ve bilindik isimlerin yer aldığı dizi yakın zamanda seyircileri ile buluşacak.

ADA MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aşk hikayesini konu olacak dizi, gerek doğası gerek tarihi ile ilgi toplayan gözde şehrimiz İzmir'de çekiliyor.. Dizinin hazırlıkları son sürat devam ediyor.

ADA MASALI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ada Masalı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Seyirciler tarafından merak içinde beklenen dizi 15 Haziran'da Star Tv ekranlarında yayınlanacak. 

ADA MASALI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Senaryosunun Yelda Eroğlu tarafından kaleme alınan dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.

Star TV ekranlarında seyircileri ile buluşacak olan dizide, Alp Navruz Deniz karakterine hayat verirken partneri Ayça Ayşin Turan ise Derya karakterini canlandıracak. Dizinin kadrosunda ise sevilen isimler, Nihan Büyüksaraç, Eylül Ersöz ve Bülent Çolak, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin yer alacak. 

ADA MASALI DİZİ KADROSU?

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolleri paylaştığı dizide, ikili dışında İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener rol alacak.