Akıncı 17.Bölüm full tek parça canlı yotutube izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV dizi izle  ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Akıncı dizisinin yeni bölümü 23 nisan Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Akıncı bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı. 

Akıncı 15. Bölüm atv ne olmuştu?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Akıncı’nın 17. bölümü yayınlandı. Akıncı yeni bölümde; Haritacılar, şehri kana boyayacak yeni ve acımasız bir eylem peşindedir. İşte 23 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Akıncı 17. Bölüm…

Akıncı 16. Bölüm ne olmuştu?

Fatih kardeşi Beyza'yı öldürenler ile Acı Getirenler'in aynı kişiler olduğunu anlamıştır. Nergis ise hayatının en büyük şokunu yaşamaktadır. Araştırmaları sonucunda öldü zannettiği birisinin yaşadığını ortaya çıkarır. Ama cevapları için babası Cevdet'i bulmak zorundadır. Acı Getirenler, şehrin yeraltını tamamıyla ele geçirmişlerdir. Şimdi ise cüretkar planlarını uygulamak için harekete geçmişlerdir. Türkiye'yi gerçekten çok zor durumda bırakacakları bir baskın planlarlar ama hesaba katmadıkları bir şey vardır, Akıncı geri dönmüştür!

İlgiyle izlenen dizi Akıncı 16. bölümü yayınlandı. Akıncı yeni bölüm 16  Nisan cuma akşamı yayınlandı.  İşte Akıncı dizisinin 9 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan 16. bölüm tek parça full canlı izleme youtube linki…

kıncı 17. Bölüm izle

Akıncı 17. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Akıncı Son Bölüm Atv Özeti:

İstanbul'u bekleyen büyük tehlike

Fatih, Haritacılar'ın yeni planlarını öğrenmeye çalışmaktadır. Nergis ise annesinin ardındaki sırlar için babası Cevdet'e ulaşmayı istemektedir. Kemal kızının velayeti için son aşamaya gelmiştir. Ona mahkemede hiç beklemediği bir kişi yardım edecektir. Haritacılar ise şehri kana boyayacak yeni ve acımasız bir eylem peşindedir. Onların bu planlarını öğrenen Akıncı, bu sefer saate karşı müthiş bir yarış verecektir. Çünkü geçen her saniye, Akıncı ve İstanbul'un aleyhine işlemektedir.

Akıncı Eski BÖlümlerde Neler Oldu? atv dizi izle

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine İstanbul'da yapılacak silah teslimatını haber aldığında bu duruma müdahale etmek ister. Orhan, topladığı istihbaratla ona bu 'bıçak sırtı' operasyonda yardımcı olurAkıncı bölüm hikayesine göre üç yıldır Akıncı ile ilgili yaptığı haberlerle tanınan ve onun gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazeteci Nergis Emiroğlu da hem haberin hem de Akıncı'nın peşindedir. Akıncı bir yandan silah teslimatını durdurmaya çalışırken bir yandan da ülkede birçok yasadışı faaliyetin arkasında olan örgütün Türkiye'deki bağlantılarının kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Akıncı'yı yakalamak ve adalete teslim etmek isteyen Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay'ın başında şimdi başka bir bela vardır: Ele avuca sığmayan, başına buyruk çalışmayı seven Komiser Cüneyt bizzat Akıncı dosyasında görev almak üzere İstanbul'a çağrılmıştır.

Akıncı Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Köklerini Osmanlı tarihinden alan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini konu alan Akıncı dizisinde Modern bir halk kahramanı hikayesi anlatılıyor. Akıncı dizisinde  başrolleri Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi paylaşırken dizinin kadrosunda; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan ve Deren Talu gibi isimler bulunuyor.