Akıncı 19.Bölüm atv  full tek parça canlı yotutube izleme youtube  linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV dizi izle  ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Akıncı dizisinin son bölümü atv'de 7 Mayıs  Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Akıncı bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı. 

Atv ekranlarının sevilen dizisi Akıncı’nın 20. bölümü yayınlandı. Akıncı yeni bölümde; Fatih, Haritacılar'ın yeni planlarını öğrenmeye çalışmaktadır. İşte 30 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Akıncı 19. Bölüm…

Akıncı 18. Bölüm ne olmuştu?

Akıncı son anda yaptığı bir hamle ile İstanbul'u kana bulanmaktan kurtarmış, büyük bir felaketi önlemiştir. Cevdet ise karşısındaki düşmanı tanımak için harekete geçmiştir. Annesinin yaşadığını öğrenen Nergis, annesinin nerede olduğunu öğrenmek için araştırmalarında daha derine iner. Orhan bombanın izini takip etmiştir; Haritacılar, Alman konsolosluğunda verilecek bir davette olacaktır. Ama davete girmek ayrı bir zorluktur. Akıncı bu davette en büyük düşmanı ile yüz yüze gelecektir.

İlgiyle izlenen dizi Akıncı 19. bölümü yayınlandı. Akıncı son bölüm atv izlemek isteyenler için  7 Mayıs  cuma akşamı yayınlandı.  İşte Akıncı dizisi atv son bölüm 7 Mayıs  2021 tarihinde yayınlanan 19 bölüm tek parça full canlı izleme youtube linki…

Akıncı 19. Bölüm ATV Dizi izle

Akıncı 19. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Akıncı Son Bölüm Atv Özeti: 

Akıncı konsolosluk binasında Haritacılar'ın İstanbul'a geliş nedeninin kendisi olduğunu öğrenir. Nergis'in ise annesinin izini sürerken hiç beklemediği birisi karşısına çıkmıştır; babası Cevdet. Cevdet bir kez daha kesin bir dille, Nergis'in annesini aramaktan vazgeçmesini söyler. Ama bu Nergis'i durdurmayacaktır. Kemal bombaların izini sürmektedir. Bu onu Köksal'a götürür. Köksal'ı emniyette olduğunu öğrenen Haritacılar onu kurtarmak harekete geçer. Çok sinsi bir plan yapmışlardır. Bu planı bozacak olan da Akıncı'dır.

Akıncı Eski BÖlümlerde Neler Oldu? atv dizi izle

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine İstanbul'da yapılacak silah teslimatını haber aldığında bu duruma müdahale etmek ister. Orhan, topladığı istihbaratla ona bu 'bıçak sırtı' operasyonda yardımcı olurAkıncı bölüm hikayesine göre üç yıldır Akıncı ile ilgili yaptığı haberlerle tanınan ve onun gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazeteci Nergis Emiroğlu da hem haberin hem de Akıncı'nın peşindedir. Akıncı bir yandan silah teslimatını durdurmaya çalışırken bir yandan da ülkede birçok yasadışı faaliyetin arkasında olan örgütün Türkiye'deki bağlantılarının kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Akıncı'yı yakalamak ve adalete teslim etmek isteyen Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay'ın başında şimdi başka bir bela vardır: Ele avuca sığmayan, başına buyruk çalışmayı seven Komiser Cüneyt bizzat Akıncı dosyasında görev almak üzere İstanbul'a çağrılmıştır.

Akıncı Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Köklerini Osmanlı tarihinden alan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini konu alan Akıncı dizisinde Modern bir halk kahramanı hikayesi anlatılıyor. Akıncı dizisinde  başrolleri Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi paylaşırken dizinin kadrosunda; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan ve Deren Talu gibi isimler bulunuyor.