Akrep 25.Bölüm final full tek parça Star tv canlı izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Akrep dizisinin yeni bölümü 17 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Akrep bu hafta izleyenlerde büyük bir merak uyandırdı. 

Akrep 25. Bölümde ne olmuştu?

Ahmet, adamının namlusunun ucunda korkuyla bekleyen Perihan’ı ve Ferda’yı tuzağa çekip onlara bir oyun oynar. Oyuna göre aralarından biri sevdiği kişi için canından vazgeçecektir. Aras ve Duru nikahın kıyılacağı yerde Perihan’ı beklerken kaçırıldığını öğrenir ve nikahı iptal edip Perihan’ı kurtarmaya gider. Ahmet’in tehlikeli oyunu ise trajik bir şekilde sonuçlanır

Ferda, Efe ve Merve’nin evliliğine razı gelir ancak bazı şartları vardır. Merve ile evlenecek olmanın heyecanını yaşayan Efe, Ferda’nın tüm şartlarını kabul eder ve Merve’yi istemeye gider. Sonunda hem Aras ve Duru hem de Efe ve Merve bekledikleri mutluluğa erişmeye yakındır.

Perihan’ın hastalığı gittikçe ilerlemektedir. Sayılı günlerinin kaldığını öğrenen Perihan, ailesini bir araya getirir ve ölümünden sonra şirketin başına Ferda’nın geçeceğini açıklar.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisi 26. Final Bölümüyle ekranlara geldi. Akrep final bölümünde; Perihan, Ferda'ya onu terk etmesinin gerçek sebebini söyler ve onu zehirler. İşte 15 Nisan tarihinde yayınlanan Akrep 26.Bölüm...

Akrep 26. Bölüm Final Star izle

Akrep 26. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Akrep Dizisi Son Bölüm Star Özet: 

Perihan, şirketi Ferda’ya devrettiğini açıklayınca ailede kriz yaşanır. Ferda, çocukların karşısına geçip Perihan’ın ölümünün ardından hisseleri Duru ve Şahin’e devredeceğini söyleyerek herkesi şaşırtır. Ayşem annesinin sözlerine şüpheyle yaklaşır ve şirketten gerçekten vazgeçip vazgeçmeyeceğini anlamak için onu bir teste tabi tutar.

Duru ve Merve çifte düğün için hazırlıklara devam ederken, Perihan ve Ferda her şeyin geleneklere uygun olmasını ister. Aras ve Duru ile birlikte Merve ve Efe de nikah masasına oturur. Düğün töreninin ardından çiçeği burnunda çiftler balayına gider. Şahin ve İpek de onlara katılınca; Perihan, Ferda’dan sır gibi sakladığı listesindeki son maddeyi gerçekleştirmek için hazırlıklara başlar.

Perihan, Ferda ile geçmişe bir yolculuk yapar. Ferda’yı bırakıp kaçtığı gecekondu mahallesine götürürken, Ferda burada hiç ummadığı bir gerçekle daha karşılaşır. İkisinin arasında süregelen problemlerin kaynağı da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar. Ardından Perihan, Ferda’yı Sapanca’daki eve götürür. Orada Ferda’ya onu terk etmesinin gerçek sebebini söyler ve Ferda’yı zehirler.

Akrep Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Perihan’ın, kızı Merve’yi kullanarak yaptığı hamle karşısında deliye dönen Ferda, karşı hamle yapmaya karar verir. Ferda, Fikret’i zorlayarak Perihan’ı çıldırtmak ister. Fikret’e tek çözümün evlilik olduğunu söyleyen Ferda, bu konuda tüm kozlarını oynayacaktır. Ancak, gün geçtikçe şüpheleri ile Ferda’ya olan tutkusu arasında git gelleri artan Fikret, bu çözüme onay vermez. Annesinin Fikret’le ilişkisini öğrenen Merve, Perihan’ın daveti ile ne kadar içten içe istemese de Emgen Malikanesi’nde kalmaya başlar, annesi ve varlığını yeni öğrendiği eniştesi arasındaki ilişkiyi bilmesine rağmen bu konuda tek kelime etmeyen Aras’a da tavır alır. Merve, hem annesi hem sevdiği tarafından hayal kırıklığına uğramanın kızgınlığı ile Perihan’a kırgınlığını bir süre rafa kaldıracaktır. Fikret, Ferda’nın evlilik fikrine olumlu tepki vermeyince gerginlik artar. Ferda’nın baskısından gözü korkan Fikret, Perihan’dan yardım isteyecek hale gelir. Perihan, Ferda’yı Fikret’ten uzaklaştırmak için elindeki büyük kozu oynamaya karar verir. Ferda ise, Aras’ı tekrar ele geçirmek için gölde çektiği görüntüleri ortaya çıkarır.

Ferda, Fikret’in sorgulamaları karşısında atağa geçer ve Fikret’i suçlamaya başlar. Ferda’nın manipülasyonu karşısında Fikret geri adım atıp özür diler. Hastanede olayların kontrolünü kaybetmenin gerginliğini yaşayan Perihan, bir de Hacer’den Ferda’nın evine geldiğini öğrenince, harekete geçer! Kendi evine gizlice giren Perihan; Fikret’e, Ferda’nın gerçek yüzünü göstermek için adeta bir ajan ibi çalışır! Evdeki bebek kamerasını gizli kamera olarak kullanacağı bir oyun kurar,, amacına da ulaşır! Fikret, yeniden Berna’nın öldürüldüğünden şüphelenmeye başlar. Berna’nın öldüğü gün Aras ve Ferda’nın hangi hastanede olduğunu araştırır. Ferda, Fikret’i geri kazanmak için yeni bir hamle yapar ve onu Sapanca’daki eve getirir. Perihan, Fikret’in Ferda’nın yörüngesinden çıkamayacağını anlayınca, Ferda’yı kendi silahıyla vurmaya karar verir ve Merve’yi alarak Sapanca’ya gider! Tüm bu olup biten, hepsinin aklını karıştırır! Neler olup bittiğini öğrenmek için daha çok soru sormaya başlarlar! Aras ise tamamen paniklemiş bir hale gelir.

Akrep Dizisi Nerede Çekiliyor?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde çekimler devam eden Akrep dizisinin, bazı sahneleri ise İstanbul'da Büyükçekmece gölünde devam ediyor. Beykoz'da bulunan eski bir kundura fabrikasının da film platosu olarak kullanıldığı ve dizinin iç mekan çekimlerinin burada yapıldığı aktarıldı. Ayrıca dizinin bazı sahnelerin de Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki dizi platolarında çekildiği kaydedildi.

Akrep Dizisi Oyuncu Kadrosu

Demet Akbağ (Perihan), Evrim Alasya (Ferda), Bekir Aksoy (Fikret), Yusuf Çim (Aras), Demet Gül, Müge Su Şahin (Merve), Esila Umut (İpek), Taha Baran Özbek, Pelin Uluksar