Show Tv'nin merak uyandıran dizisi Alev Alev 10. yeni bölüm ekran gelecek! Ahmet Katıksız'ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş'ın yazdığı dizinin kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor. Alev Alev yeni bölümlerinde bir şekilde kesişen 3 kadın yaşam mücadelesi hikaye ediliyor. Alev Alev 11. yeni bölüm ön izleme yayınlandı.

Alev Alev 11. yen bölüm21 Aralık tarihinde yayınlanacak. 

Alev Alev 10.  Son Bölümde Neler Oldu?

Cemre Çelebi'nin emredici kliniğe kapat veya Çelebi ile eve dönme teklifini kabul edilmeye alınmaktadır. Ozan, Ömer, Rüya ve Cemre, umut ışığını hiç beklemedikleri bir isimde bulurlar. Yaşanan tüm zorlukların içinde Ömer, Rüya'nın çeşidi yapacağı tatlı sürprizden habersizdir. Beklenmedik ismin yardım etmesiyle Cemre'nin makus talihi dönmeye başlar.

Alev Alev Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Cemre akıl sağlığı raporu almak için karşısına çıktığı heyetin kararını beklerken, Çelebi'nin her şeyi altüst edecek planından habersizdir. Vergi borcu sonrası eve haciz gelme tehlikesi ile karşılaşan Ozan'ın başı, daha büyük bir belaya girer,Ömer'in vurulmasından sonra, Rüya ile Ömer'in kalpleri daha fazla kenetlenmeye başlar. Ali tarafından bıçaklanan İskender'in hastanede gözlerini açmasının ardından, Tomris ve Çiçek'i zor saatler beklerken, Ali'nin kaderi sonsuza değişmek üzeredir.

Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmeyen Ömer ve Ozan Çelebi'nin gücü ne kadar kötüye kullanabileceğini yaşayarak öğrenecektir. Cemre için artık hiçbir engel yoktur. Cemre yeni bir hayat kurma yolunda ilk adımını atar ve akıl sağlığı raporu için hastaneden tarih alır. Her şeyin yolunda gittiğini düşündüğü mesaj Çelebi Cemre'nin özgürlüğünün kazanmasına engel olmak için zekice bir plan yapar. Aşka inancını yitiren Rüya'nın kalbi Ömer sayesinde atmaya başlar. Çiçek, Ali'nin gelişiyle birlikte, Tomris'in tüm planını altüst edecek bir karar verir. Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmeyen Ömer ve Ozan ise Çelebi'nin gücü ne kadar kötüye kullanabileceğini yaşayarak öğrenecektir.

Çelebi'nin zekice hamlesinin ardından Cemre bir yol ayrımına gelmiştir. İskender'in Ömer'den alacağı intikam bu varsayılan çok daha sert olur. Bülent, Çiçek ile Tomris'in zayıf bulmuş ve onlara şok olacakları bir sürpriz olmuştur. Rüya, Ozan ve Ömer, Cemre'nin destekçileri olarak Kayabeyli Ailesi'ne karşı güçlerini birleştirirken, Çelebi Rüya'yı hiç beklemediği yerden vurur. Yedikule Mahallesi beklenmedik olaylara gebedir. Çelebi'ye uygun bulmak Cemre sesini daha fazla insana duyurmak için çabalamaktadır. Ozan mücadelesinde Cemre'yi her zamanki gibi yalnız bırakmazken,  Cemre'nin bir destekçisi daha vardır. Rüya kuzeni Cemre ile arasını düzeltebilmek için her şeyi yapım niyetlidir. Çelebi karısının cüreti karşısında tüm silahlarını çekerken, Cemre'yi adeta nefessiz bırakacak hamleler yapar. Çiçek'in İskender'e attığı tokadın peşinden giden Bülent, Tomris'i günden güne daha fazla köşeye sıkıştırır. İskender ve Ömer arasında ise adeta bir savaş patlak vermek üzeredir. 

Alev Alev Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek hikayesi… Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Zuhal Olcay