Alev Alev 21 .Bölüm full tek parça linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Alev Alev dizisinin yeni bölümü 1 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. Alev Alev 21. Bölüm canlı full tek parça kesintisiz  izle

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Alev Alev bu hafta izleyenlerde büyük heyecan oluşturdu.

Alev Alev 20.bölümde ne olmuştu?

Cemre evin içinde Çelebi'nin açığını ararken, Tomris'ten aldığı fikirle Çelebi'yi durdurmanın yolunu bulur. Fakat başarıya ulaşabilmek için adımlarını son derece gizli atmak zorundadır. Restorandaki kavgadan sonra Ömer geri adım atmaz ve Rüya ile arası iyice gerilir. İskender Bülent'e karşı Çiçek'in yanında olurken, Çelebi'nin müdahalesi İskender'i uçurumun kenarına sürükler. Ozan ve Cemre görüşebilmek için büyük tehlikeleri göze alırken, buluşmaları hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir.

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı yeni dizi Alev Alev 21.bölümü tek parça olarak yayınlandı.1 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Alev Alev dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Alev Alev dizisinin 21. bölüm tek parça linki…

Alev Alev 21. Bölüm izle

Alev Alev 21. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Alev Alev Dizisi Yeni Bölüm Özeti show tv dizi izle

Cemre ve Ozan'ın öpüşmesinin ardından Çelebi'nin gizlice kurduğu plan, Ozan'ın köşeye sıkışmasına yol açar. Ömer'in ani evlilik teklifine Rüya'nın verdiği sürpriz karşılık, ilişkilerini beklenmedik bir yere getirecektir. Atlas neden konuşmadığını Çiçek'e anlatırken, İskender ve Çiçek kendilerini, Bülent'in karşısında, şok edici bir durumun içinde bulur. Tomris için tünelin ucundaki ışık belirirken, sürpriz bir isim serbest kalmasına yardımcı olur. Cemre Çelebi'ye karşı olan mücadelesinde çok tehlikeli bir risk alarak, kocasının açığını bulmaya çok yaklaşır.

Alev Alev Eski Bölümlerde Neler Oldu?

İskender'in kurduğu zekice plan, başta Çiçek olmak üzere, herkesin hayatına bomba gibi düşmek üzeredir. Çelebi ile olan mücadelesinde artık daha korkusuz olan Cemre, kızı Güneş'le kuracağı mutlu bir gelecek için çabalamaktadır. Ali'ye ulaşmaya çalışan Çiçek, Tomris'i büyük bir tehlikenin içine sokmak üzeredir. Rüya, duygularını göstermesi için Ömer'in üstüne giderken, aralarındaki çekim daha fazla kuvvetlenir. İskender'in kurduğu zekice plan, başta Çiçek olmak üzere, herkesin hayatına bomba gibi düşmek üzeredir.

Cemre Çelebi'nin kendisine sunduğu kliniğe kapatılma veya Çelebi ile eve dönme teklifini kabul etmemeye kararlıdır. Çelebi'ye karşı birlikte mücadele eden Ozan, Ömer, Rüya ve Cemre, umut ışığını hiç beklemedikleri bir isimde bulurlar. Yaşanan tüm zorlukların içinde Ömer, Rüya'nın kendisine yapacağı tatlı sürprizden habersizdir. Beklenmedik ismin yardım etmesiyle Cemre'nin makus talihi dönmeye başlar. Cemre akıl sağlığı raporu almak için karşısına çıktığı heyetin kararını beklerken, Çelebi'nin her şeyi altüst edecek planından habersizdir. Vergi borcu sonrası eve haciz gelme tehlikesi ile karşılaşan Ozan'ın başı, daha büyük bir belaya girer  Ömer'in vurulmasından sonra, Rüya ile Ömer'in kalpleri birbirine daha fazla kenetlenmeye başlar. Ali tarafından bıçaklanan İskender'in hastanede gözlerini açmasının ardından, Tomris ve Çiçek'i zor saatler beklerken, Ali'nin kaderi sonsuza dek değişmek üzeredir.

Alev Alev dizisi oyuncuları kimdir?

  • Demet Evgar - Cemre Kayabeyli
  • Hazar Ergüçlü - Çiçek Görgülü
  • Dilan Çiçek Deniz - Rüya Yıldırımlar
  • Zuhal Olcay - Tomris Üstünoğlu
  • Cem Bender - ÇelebiKayabeyli
  • Berkay Ateş - Ozan Akınsel
  • Cihangir Ceyhan -  Ömer Ataycı
  • Berker Güven - İskender Kayabeyli