Arka Sokaklar 580.Bölüm full tek parça linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 5 mart  Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Arka Sokaklar bu hafta da izleyenleri adeta büyüledi. 

Arka Sokaklar 579. Bölümde ne olmuştu?

Servet, Radikal Örgütün Türkiye sorumlusu Medar'ın yardımıyla istihbaratçıların elinden kaçmayı başarır. Bunu öğrenen ekibimiz onların peşine düşer. İnterpol’ün de arananlar listesinde olan Servet'i yakalamak için İstanbul'a gelen Türkiye Temsilcisi Seda Komiser, ortak operasyon yapmak için ekibimiz ile anlaşır. Alınan istihbaratlar ile Servet'in yurt dışına kaçacağı öğrenilir. İnterpol tarafından öldürülen bir örgüt elemanının kimliğini kullanarak bir polis gizlice içlerine sızar. Servet'i yurt dışına kaçıracak tek kişi olarak Medar ile anlaşan gizli polis planlanan gün limanda hazır bulunur. Ekip, Servet ve Medar'ı görünce operasyonu başlatır. Çıkan çatışma sırasında Medar kaçmayı başarır. Servet ise, Rıza Babanın kurşunlarına hedef olarak ölür.

İzleyiciler tarafından 2009 tarihinden beri sevilerek izlenen Arka Sokaklar dizisi 580.bölümü yayınlandı.5 Mart  2021 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Arka Sokaklar dizisinin 580. bölüm tek parça linki…

Arka Sokaklar 580. Bölüm izle

Arka Sokaklar 580. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

5 Martta  Yayınlanan Arka Sokaklar Dizisi Yeni Bölüm Özeti:

Cemal iki kurşun yemiş, kalbi durmuştur. Mesut, 15 dakika kalp masajı yapar. Cemal kendine gelir ancak tekrar bayılır. Bu sırada sağlıkçılar olay yerine intikal eder. Cemal hemen hastaneye kaldırılır. Rıza Baba, Reşat hocanın kapısını çalar. Herkes hastanededir. Ezgi bitmiş durumdadır. Mesut psikolojik olarak çökmüş durumdadır. Ekrem’in ölüşü, Cemal’in gözünün önünde vurulması travma yaratır. Selin durumun farkındadır ve destek olmaya çalışır. Cemal ameliyata alınır. Reşat hocanın ameliyatta olması Rıza baba ve ekibimizi bir nebze daha güçlü tutar. Cemal’in ameliyatı başarılı geçer. Herkes nefesleri tutmuş Cemal’in uyanmasını beklemektedir.

Esra, Cemal’in durumunu öğrenmek ve Hüsnü’ye destek vermek için hastaneye gelir. Hüsnü, Esra'nın herkesi sahiplenmesinden memnun olur. Hüsnü evlilik durumunu iyice düşünüp Nazike, Tekin ve Zeliha ile yeniden konuşur. Zeliha da babasının mutlu olmasını istemektedir ve bu evliliğe evet der.

Ekrem kendisine bir şey olursa Mesut’a ulaştırılması için, mit ekibinden bir polisine notlar bırakmıştır. Mesut bu evrakları incelemeye başlar. Buradan çıkan notlarla Medar’ın izini bulur. Mesut, Hakan, Engin ve Arda, Medar ile çatışmaya girer. Çatışmada Mesut vurulur. Engin ve Hakan, Mesut’un yanına koşar.

Arka Sokaklar Konusu

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Arka Sokaklar Oyuncuları ve Dizideki Rolleri

Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont