Arka Sokaklar 584.Bölüm full tek parça linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 2 Nisan Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara gelecek.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Arka Sokaklar bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 584. Bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde; Zeliha uğradığı tecavüz sonrası kameraman Hamza ile birlikte hastanenin yolunu tutar. İşte 2 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 584. Bölüm…

Arka Sokaklar 583. Bölümde ne olmuştu?

Ekip, Giray'dan gelen videoyu izlemektedir. Bu videoda Giray'ın, Selin'i boğduğu görüntüler vardır. Mesut ve ekip bu anları dehşet içinde izlemektedir. Hemen Giray'ın peşine düşen ekibimiz, Selin'in cansız bedenini bulmak için de seferber olur. Kameralardan Selin'in kaçırıldığı minibüs bulunur. Araç, bir yol kenarında yakılmıştır ve içinde bir kadın cesedi vardır. Aracın yakınlarında da sarı saçlar bulunur. Ekip, Giray'ın annesi Nevbahar'ı tutuklayarak emniyete getirmeye çalışırken istenmeyen bir olay gerçekleşir. Nevbahar, adamlarınca kurtarılmaya çalışıldığı sırada eline geçirdiği silahı Hüsnü'ye doğrultur. Hüsnü, ondan önce davranarak silahını ateşler. Nevbahar, orada can verir. Bunu öğrenen Giray intikam yeminleri eder ve ilk fırsatta Hüsnü'yü ağır yaralayacak bir hamle yapar.

İzleyiciler tarafından 2009 tarihinden beri sevilerek izlenen Arka Sokaklar dizisi 584.bölümü yayınlandı. İşte Arka Sokaklar dizisinin 2 Mart 2021 tarihinde yayınlanan 584. bölüm tek parça full kesintisiz canlı izleme linki…

Arka Sokaklar 584. Bölüm izle

Arka Sokaklar 584. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

 Arka Sokaklar Yeni Bölümde neler olacak? İşte yeni bölüm özeti

Zeliha, Giray’ın intikamının bedelini çok ağır ödemiştir. Zeliha uğradığı tecavüz sonrası kameraman Hamza ile birlikte hastanenin yolunu tutar. O sırada hastanede olan Selin ve Mesut, Zeliha’dan kan dondurucu haberi öğrenirler. Hüsnü, Esra ile birlikte Gazi’de oturmaktadır. Mesut, arkadaşına bu lanet haberi vermek için Gazi’ye gelir. Dünyası başına yıkılan Hüsnü’nün hali hiç iyi değildir. Olanların ardından ekip, daha da bilenmiş bir vaziyette tekrar Giray’ın peşindedir.

Giray’ın adamlarına ulaşmak için Enver’le iletişime geçilir ve Enver ekibe Halis ile Baki’nin yerini söyler. Alınan bilgi doğrultusunda yapılan baskında Halis, ekibimizi beklenmeyen bir tuzağa düşürür. Giray’ın dayısı Seçkin, Türkiye’ye gelir. Ekip ile işbirliğinde bir izlenim altından Giray’ı kaçırma planları içerisindedir. Fakat, bunların hiçbirini umursamayan Giray, kaçmaya niyeti olmadığı gibi hala Zeliha’yla görüşme derdindedir.

Zeliha’nın başına gelenleri bir haber sitesine yayması üzerine Giray’ın telefon sinyaline ulaşılır. Ablasının başına gelenlere öfkelenen Tekin ablasının telefonuna gelen mesajlarla Giray’a ulaşmanın peşindedir. Giray’ın telefon sinyalinden Zeliha ile mesajlaştığını çözen Sinem ekibe bilgi geçer. Tekin babasının evdeki silahını da üzerine alarak Giray ile buluşmaya gider…

Arka Sokaklar Konusu kanal d dizi izle

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Arka Sokaklar Oyuncuları ve Dizideki Rolleri

Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont