Netflix platformu üzerinden yayınlanan ve oldukça beğenilen yapımlar arasında yer alan Atiye dizisinin 3. sezonunu merakla bekleyen takipçiler tanıtım fragmanı konusunda araştırmalarına başladı. Başrollerinde Beren Saat ile Mehmet Günsur’un yer aldığı Atiye dizisi geçtiğimiz iki sezonda başarıdan başarıya koşmuş ve oldukça beğenilmişti.

ATİYE 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türk yapımı olan Netflix dizilerinden Atiye yakın bir zamanda 3. sezon ile izleyenlerinin karşısında olacak. Henüz Netflix platformuna gelmeyen Atiye dizisinin 17 Haziran 2021 Perşembe gününde yayınlanması bekleniyor.

Netflix orijinal dizisi olan Atiye, Netflix kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek. Türkiye'de yayın haklarını elinde bulunduran Netflix dizisi Atiye’nin 3. sezonunu izleyebilmek için bu platforma üye olmak yeterlidir.

ATİYE 3. SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Bugüne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye (Beren Saat) ve Erhan'ı (Mehmet Günsür) şimdi çok daha zor bir serüven beklemektedir. Çünkü çiftin, geçmişlerine ait tüm sırlara sahip kızları Aden ortadan kaybolmuştur.

8 yıl süresince kızları Aden'e ulaşmaya çalışan Atiye ve Erhan yıllar sonra onun izini bulmayı başarmışlardır. Karanlık güçler korkunç planları için Aden'den faydalanmayı isterken kızına ulaşmaya çalışan Atiye hem kızını hem de dünyayı kurtarmak zorunda kalır. Kızlarının rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını birlikte çözmeye çalışacak.