Ekranların Türk süper kahraman dizisi olacak olan Akıncı 1 Ocak'ta yayınlanmaya başlanacak. Akıncı dizisinde köklerini Osmanlı tarihinden alan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatıyor. Atv ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı'nın ilk bölüm. fragmanı paylaşıldı.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını ise Mehmet Yiğit Alp'in üctlendiği Akıncı dizisinin proje tasarımını Hakan Kandal ve yönetmenliğini Veli Çelik yapıyor. Akıncı yakında Atv'de ilk bölümüyle ekrana gelecek!

Akıncı Dizisi Konusu

Köklerini Osmanlı tarihinden alan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini konu alan Akıncı dizisinde Modern bir halk kahramanı hikayesi anlatılıyor.

Akıncı dizisi oyuncuları

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı dizinin kadrosunda; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan ve Deren Talu gibi isimler bulunuyor.

Akıncı dizisi nerede çekiliyor?

Dizinin çekimleri başta Kuzguncuk olmak üzere İstanbul'un tarihi semtlerinde ve özel olarak kurulan platolarda yapılıyor.