Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getirecek.

ATV Kardeşlerim 3. Tanıtım yayınlandı. 
 
Yapımını NGM’nin, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

Kardeşlerim, pırıl pırıl oyuncu kadrosu ve yüreklere işleyen hikâyesiyle yakında atv’de!
Kaynak: Kardeşlerim ne zaman ve hangi kanalda başlayacak? Kardeşlerim 1. bölüm fragmanı

Kardeşlerim 1.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Kardeşlerim dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle.

Başrollerinde Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesi… Herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsü…

Aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu ve yanlışı, varlığı ve yokluğu incelikli bir şekilde işleyen dizi, pırıl pırıl oyuncu kadrosu ve yüreklere işleyen hikâyesiyle atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.