Maria ile Mustafa 16. yeni bölüm bekleniyor. Atv ekranlarında izleyicinin beğenisine sunulan Maria ile Mustafa’nın başrollerinde Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent var. Yabancı bir kızla Türk bir gencin aşkını konu olan Maria ile Mustafa dizisi Pazar akşamları atv'de yayınlanıyor. Maria ile Mustafa son bölümde neler oldu? Maria ile Mustafa yeni bölümde neler olacak? Maria ile Mustafa yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu soruların yanıtları haberimizde! Maria ile Mustafa 16. yeni bölüm fragman yayınlandı!

Maria ile Mustafa 16. bölüm 20 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek.

Maria İle Mustafa 15. Son Bölümde Neler Oldu?

Mustafa ve Maria yaralarını birlikte sarmış, yeni bir başlangıç yapmışlarken, Görkem geçmişin intikamını almak üzere çıkagelmiştir. Görkem'in intikam yemini Maria ve Mustafa'yı nasıl bir yol ayrımına getirecektir? İclal, Şahin'in evden ayrılmış olmasının acısını çekerken, Şahin, Çiçek'in şimdiye dek hiç görmediği bir yüzüyle karşılaşır. Çiçek'in yolu ise hiç ummadığı bir kişiyle kesişir. Bu rastlantı Çiçek'i yeni bir serüvene sürükler. Kendine yeni bir hayat kurmayı planlayan Gonca'nın tüm hayalleri kötü sürprizle alt üst olur. Nadire, Nihat'a aşık olsa da, kocasının katilinin Nihat'ın kardeşi Galip olması aklından bir türlü çıkmamaktadır. Galip'in, zor günlerinde Nihat'ın yanında olmak istemesi, Nadire'yi Nihat'tan uzaklaştıracak mıdır? İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Görkem, artık daha fazla beklemeyecektir. Bütün aileyi alt üst edecek bir eylem planı yapar. Görkem'in bu hamlesi, Candemir ailesini nasıl paramparça edecektir?

Maria İle Mustafa Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Mustafa ve Maria'nın düğününde bomba patlamış, en mutlu günleri kana bulanmıştır. Herkesi alt üst edecek bu patlama nelere mal olacaktır? Düğünü kana bulayan Galip, Mustafa'dan kurtulup, Eda'ya kavuşacağını düşünürken Eda'nın intiharıyla darmadağın olur. Galip bu işin içinden sıyrılabilecek midir? Mustafa ve Maria, yaralarını sarmaya çalışırlarken hayatlarına gizemli bir kişi girer. Bu gizemli kişi Candemir ailesini nasıl bir açmaza sürükleyecektir? Patlamadan etkilenen yalnızca Maria ve Mustafa değildir. Rüzgar ve Nisan'ın ilişkileri de patlamanın ardından alt üst olacaktır. İki âşık yaralarını sarabilecekler midir? Kudret'in gençliğinde yaptığı bir hata tüm Candemir ailesini darmadağın etmek üzeredir. Candemir ailesi, adım adım kendilerine yaklaşmakta olan tehlikeyi bertaraf edebilecekler midir? 

Maria ile Mustafa Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi; bu aşk içindeki gerilimi, imkansızlığı ve ikilinin yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak. 'Maria ile Mustafa dizisinin başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birçok oyuncu rol alıyor.

Hilmi Cem İntepe - Mustafa Candemir: Kapadokya'nın güçlü ailelerinden biri olan Candemir Ailesi'nin iyi eğitimli, modern, dürüst, başarılı ve çalışkan oğludur. Yenilikçi ve çağdaş fikirleriyle ailenin servetinin bu günkü halini almasını sağlamış sevilen ve sayılan bir adamdır. Hayatı boyunca onlar için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacak derecede ailesine düşkün biridir. Ta ki Latin güzeli Maria ile tanışana kadar!

Jessica May - Maria Yıldırım: Türk bir babayla Kolombiyalı bir annenin tek kızıdır. Yedi yaşında ayrılmak zorunda kaldığı Kapadokya'ya babasının ölümü nedeniyle yıllar sonra tekrar gelir. Babasından kalan miras işlerini hallederek bir an önce Kolombiya'ya dönmek istemektedir. Ama kaderin onunla ilgili başka planları vardır!

Tamer Levent - Kudret Candemir: Mustafa'nın ve Candemir ailesinin babası, atasıdır. Eşini kaybettikten sonra çocuklarını disiplinli bir baba olarak büyütmüş, sevgisini göstermekte zorlanan özünde iyi bir adamdır. Ailesi ve onuru her şeyden önce gelir. Kudret'in son sözünün üstüne söz yoktur!

Haldun Boysan - Haşmet Yalçınoğlu: Yalçınoğlu ailesinin reisidir. Astığım astık kestiğim kestik bir baba ve sert bir kocadır. Sözünün üstüne söz söyletmeyen, kendi doğruları dışında hiçbir şeyi umursamayan, huysuz, geçimsiz, haris bir adamdır. Birlikte doğup büyüdüğü ve bir zamanlar can dostu olan Kudret Candemir'in en ezeli rakibi ve düşmanıdır.

Alpay Atalan - Nihat Yalçınoğlu: Yalçınoğlu ailesinin büyük oğlu, Gonca'nın da abisidir. Kazara Nadire'nin kocası Halil'in ölümüne neden olması nedeniyle altı sene hapiste yattıktan sonra dışarı çıkar. Yaşadığı bu olayla baş etmek için büyük bir vicdani savaş verirken bir de Nadire'nin haklı kini ve nefretiyle mücadele etmek zorundadır.

Ezgi Çelik - Nadire Candemir: Kudret'in en büyük çocuğu, Candemir Ailesi'nin en sert karakteridir. Anneleri ölünce daha kendisi çocuk sayılacak yaştayken kardeşlerine annelik de ettiği için kardeşler tarafından sayılır ve sevilir. Yıllar önce kaybettiği kocası Halil'in ölümünden beri hayatı kendine zehir etmiş, buna neden olan Nihat Yalçınoğlu'na da düşman kesilmiştir.

Haki Biçici - Şahin Candemir: Mustafa'nın abisidir. Ondan büyük olmasına rağmen aile içinde kardeşi gibi muamele gördüğü için bu durumdan rahatsızdır. Hayattaki en büyük amacı, babaları Kudret'in gözbebeği ve en kıymetli evladı olmaktır. Kızı Zeyno ve karısı İclal'e çok düşkündür.

Zeynep Gülmez - Reyhan Özer: İstanbul'dan Kapadokya'ya göçmüş, Ürgüp'te küçük bir lokantayı devralarak burada ev yemekleri satan, neşeli, kalender, samimi, akıllı ve gösterişli bir kadındır. Elinin mahareti ve dilinin tatlılığıyla özellikle Kudret Candemir başta olmak üzere herkes tarafından sevilen, sayılan bir esnaftır.