ATV ekranlarında yayınlanacak olan Maraşlı dizisi için geri sayım başladı. Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz’in paylaştığı dizinin yeni tanıtımı yayınlandı. 


Maraşlı, TIMS&B Productions imzalı, yönetmeliğini Ahmet Sarıgün'nın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı aksiyon türündeki Türkiye yapımı televizyon dizisi olacak yayın hayatına başlayacak. Dizide Burak Deniz Maraşlı, Alina Boz ise Mahur karakterine hayat veriyor. İkinci tanıtımı yayınlanan Maraşlı dizisinin Ocak ayında izleyici ile buluşması beklenirken henüz resmi açıklama gelmedi.

Dizide, Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik rol alıyor. 

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı kitap dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaftan içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.