Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Baba bu hafta yayınlanacak mı?

Baba 12. bölüm yayın akışında görülmeyince diziseverler araştırmaya başladı. Baba dizisi bugün var mı yok mu merak edildi. Bugün Ramazan bayramının 2. günü  olmasından dolayı yayınlanmayacağı düşünülen Baba dizisinin yayınlanmama sebebi merak edildi. Baba dizisi 12. bölüm bu akşam yok mu? Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Baba dizisi bu akşam neden yok? Herhangi bir resmi açıklama yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Baba dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte, tüm merak edilenler...

Baba 12.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Baba dizisinin yeni bölümü 10 Mayıs Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Eve gelen sürpriz bir misafir yüzünden Fazilet, zor bir kararın eşiğine gelir. Kendini toplamaya çalışan Emin hiç beklemediği bir darbe daha alır. Büşra ve İlhan hayatlarının en mutlu gününü yaşarken, İlhan aldığı haberle yıkılır. Servet, ailesine karşı en büyük kozunu oynarken, Kadir bir kez daha kendini büyük bir belanın içinde bulur.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin özeti en kısa sürede bu sayfaya eklenecek, lütfen takipte kalın. Son bölümde neler yaşandı?

Servet, tüm aile bireylerini etkileyecek çok tehlikeli bir karar alarak, Ferit’le ortak hareket etmeye başlar.

Servet’in bir sonraki planını çözmeye çalışan Kadir, ailesini korumak için bazı önlemler alır. Büşra’yı mutlu etmek için çabalayan İlhan, beklenmedik bir hamle yapar. Eve gelen sürpriz bir misafir yüzünden Fazilet, zor bir kararın eşiğine gelir. Kendini toplamaya çalışan Emin hiç beklemediği bir darbe daha alır. Büşra ve İlhan hayatlarının en mutlu gününü yaşarken, İlhan aldığı haberle yıkılır. Servet, ailesine karşı en büyük kozunu oynarken, Kadir bir kez daha kendini büyük bir belanın içinde bulur.

Baba 12. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. 3 Mayıs 2022 Salı, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olduğu için Baba dizisi yeni bölüm bu akşam Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşmayacak.

Baba dizisi yeni bölüm ne zaman?

Usta oyuncu kadrosunun yer aldığı Baba dizisi 12. bölümü 10 Mayıs 2022 Salı günü sevenleriyle Show Tv ekranlarında bir araya gelecek.