France Football Dergisi'nin prestijli ödülü Ballon d'Or, sahibini buluyor. TSİ 22.30'da başlayanorganizasyon, Başkent Paris'teki Theatre du Chatelet'te gerçekleşiyor. Kadınlar ve erkeklerde en iyiler belli olacak. Erkeklerde bu yılın favori adayları; Lionel Messi, Karim Benzema ve Robert Lewandowski. Ballon d'Or ödül töreninin canlı takibi ve detaylar haberimizde.

France Football Dergisi'nin prestijli ödülü Ballon d'Or, Başkent Paris'teki Theatre du Chatelet'te gerçekleşecek törenle sahibini buluyor. Farklı ülkelerden gazeteciler, milli takım teknik direktörleri ve kaptanları Ballon d'Or'da kazananı belirlemek için oy kullandı. Bu sürecin tamamlanmasının ardından TSİ 22.30'da düzenlenen törenle ödül sahibini buluyor. Erkeklerde bu yılın favori adayları; Lionel Messi, Karim Benzema ve Robert Lewandowski.

Ballon d'Or ödül töreni, ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

2021 Ballon d'Or ödül töreni, bu akşam TSİ 22.30'da başkent Paris'teki Theatre du Chatelet'te gerçekleşiyor, Tivibu Spor 2 ve Tivibu Spor YouTube kanallarından naklen yayınlanıyor.

Yılın en iyi genç oyuncusuna verilen Kopa Trophy'i, Barcelona'nın İspanyol yıldızı Pedri kazandı.

Bayern Münih'in Polonyalı forveti Robert Lewandowski, Ballon d'Or'da bu yıl verilmeye başlanan 'Yılın Forveti' ödülünün sahibi oldu.

Kadınlar Ballon d'Or’un sahibi Barcelona'dan Alexia Putellas oldu.