Son olarak 'Kuzgun' dizisi ile ekranlarda boy gösteren 'Aşk-ı Memnu'nun 'Beşir'i Baran Akbulut, yıllar sonra 'yeni iajı' ile magazin gündemine geldi.

İmaj değişikliğine gittiği gözlenen 37 yaşındaki oyuncu, yeni haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

Baran Akbulut'un son halini görenler, "Yıllar 'Beşir'e yaramış" ve "Yolda görsem tanımazdım" şeklinde yorumlarda bulundular

.Baran Akbulut, 2008-2010 yılları arasında yayınlanan 'Aşk-ı Memnu'nun yanı sıra 'Kuzgun', 'Yedi Güzel Adam' ve 'Aşkın Yolculuğu Yunus Emre' gibi yapımlarda rol almıştı.

Baran Akbulut'un, komedyen Cem Yılmaz'ın dijital platform için çekmeye hazırlandığı 'Erşan Kuneri' dizisinde rol alacağı konuşuluyor. 'Gora', 'Arif ve 216' filmlerinde de yer alan alan 'Erşan Kuneri' karakterinin hikayesini anlatacak olan dizinin, 2022 yılında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i Baran Akbulut günün en çok araştırılan ismi oldu. Yaptığı imaj değişikliği ile sosyal medyanın gündemine oturan Baran Akbulut'un oynadığı diziler, filmler ve hayatı merak konusu oldu. Baran Akbulut kimdir? Baran Akbulut kaç yaşında, nereli? İşte hayatı ve oynadığı diziler

BARAN AKBULUT KİMDİR?

Baran Akbulut 12 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 37 yaşındali dizi oyuncusu Baran Akbulut Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olarak eğitim hayatını tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Halid Ziya Uşakligil`in dizi film haline uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde şoför Beşir karakteri ile tanınmıştır. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Baran Akbulut oyunculuk konusunda kısa zamanda büyük bir yol almıştır.

BARAN AKBULUT DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Kuzgun, TV dizisi - 2019
Aşk ve Mavi , TV dizisi - 2016
Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, TV dizisi - 2015
Yedi Güzel Adam, TV dizisi, 2014
Çanakkale 1915, sinema filmi, 2012
Son, TV dizisi, 2012
El Yazısı, sinema filmi, 2012
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (3. sezon),TV dizisi, 2012
Usta, sinema filmi, 2012
Aşk-ı Memnu, TV dizisi, 2008-2010