Benim Adım Melek 65. Bölüm full tek parça canlı kesintisiz izleme youtube linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü 12 Mayıs  Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Benim Adım Melek bu hafta izleyenleri ekranlara kilitledi.

TRT'nin sevilen dizilerinden Benim Adım Melek dizisinin 65. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ise Benim Adım Melek son bölümde; Herkes Kenan’ın Vildan’a olan aşkını öğrenir. İşte 12 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Benim Adım Melek 65. bölüm…

Benim Adım Melek dizisi 64.bölümde ne olmuştu?

Melek babasının Kerem’i ikna etmesini ister ancak Seyitali Kerem’in arkasında duracağını söyler. Bir arada yeni bir hayata başlamak için çocuklarıyla Almanya’dan dönen Melek, Kerem’in gidecek olmasıyla perişan olur. Defne mektupta yazanlara istinaden Vildan ile Kenan hakkında konuşmaya çalışır. Ancak sağlamda olduğunu düşündüğü mektup Şirhan konak içinde el değiştirir. Ne Alpay’dan ne de İdris’ten haber olan Funda, Alpay’ın bütün mal varlıklarını elden çıkarmasıyla sokakta kalır.
Öfkeyle Kenan’ın kapısına dayanan Funda, alt katta kendisini öldü sanan Alpay’ın varlığından habersiz yardım ister. Kenan Alpay’a ayrı Funda’ya ayrı oynadığı oyun sonucunda istediği intikamı almak üzeredir. Ortak han sakinlerine verdiği sözü tutacak ve başlarına bela ettiği Alpay’ı yok edecektir. Kerem’in Almanya’ya gideceğini öğrenen Kenan, ona mani olmak için kendi canına rağmen planlarını hızlandırmaya karar verir.
Karadağ konakta kerem için son akşam yemeği hazırlanırken, Kenan da sabaha karşı yola çıkacağını söylediği Alpay için son yemeğini hazırlamaktadır. Alpay Funda’nın son anda ölümden kurtulduğuna inanmış, ertesi sabah hür bir insan olarak uyanacağı hayaliyle, ölümü olacak yemeğe hazırlanır…
Aylarca başka ellerde dolanan Kenan’ın yazdığı mektuplar nihayetinde sahibine ulaşır. Vildan kendisine yazılan derin aşkın cümlelerini okurken odaya giren Ömer de bu aşkın tanığı olur. Öfkeden deliye dönen Ömer Kenan’a hesap sormak için konaktan fırlar gider..

Benim Adım Melek dizisinin 65.bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.12 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Benim Adım Melek dizisinin 65.bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz kesintisiz full tek parça izleme youtube link.

Benim Adım Melek dizisi 65.bölüm izle

Benim Adım Melek dizisi 65.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Benim Adım Melek Son Bölüm TRT Özeti:

Herkes Kenan’ın Vildan’a olan aşkını öğrenir. Kenan’ın bu duygularının Vildan’da da bir karşılığı olduğunu zannederler. Vildan gizli iş çevirmekle suçlanırken bulur kendini. Yaşananlardan habersiz neyin içine düştüğünü anlayamaz haldedir. Zümrüt’e de Ömer’e de anlatamaz bunu. Ömer annesinin de Kenan’a karşılık verdiğini düşünür ve bu aşkı kabullenemez. Soluğu Kenan’ın evinde alır. Halil ona yetişmeye çalışmaktadır. Halil, Ömer’e engel olabilecek mi? Yoksa Ömer, Kenan’a zarar mı verecek? Kenan’ın planları tıkır tıkır işlerken bu mektup işi de nereden çıkar? Funda’nın parmağı olduğunu anladığında ise ona da öyle bir akıl oyunu oynayacaktır ki Funda ölmekten beter olacaktır. Diğer yandan Alpay hala özgürlüğüne kavuşma hayalleri kurar. Gemiye binerek yurtdışına gitmek için denizci kıyafetlerini giymiş ölümü bekler ama haberi yoktur. Kenan, Alpay’ı öldürebilecek mi? Yoksa yakalanacak mı? Kenan’ı nasıl bir son beklemekte?

Benim Adım Melek dizisinin konusu nedir?      

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

Benim Adım Melek Eski Bölümlerde Neler Olmuştu?

Karadağlar ve Defne, Zümrüt’ün yüzüğü getirmesi üzerine büyük şaşkınlık yaşarlar… Kadriye Hatice’nin haklı çıktığını söylemektedir. Kerem ve Emre, görüntüleri isteyen hoca karşısında ne yapacaktır? Ömer, Zümrüt’ün sakladığı kayıp olan defterin peşine düşer. Melek, Defne’yi sakinleştirmeye çalışsa da Defne yerinde duramaz haldedir. Yüzüğün atılma sebebi olarak gördüğü Gülşad’la karşılaşan Defne ona hesap sorar. Kenan ve Alpay’ın arası iyice gerilmeye başlamıştır, enan, Alpay’ın yaptıkları karşısında bir karar alır! Nefise aldığı haberle yıkılır. Kerem, Sami’den kurtulduğunu düşünürken, Sami son bir hamle yapar. Bu hamle karşısında Kerem kendisini hiç ummadığı bir durumun içinde bulur. Defne, Ömer’le ilişkilerini yeniden kurduğunu düşünürken hiç beklenmediği bir durumla karşı karşıya kalır. Seyit Ali Antep’e döndüğünde Cumali’ye emanet ettiği, darmadağınık olan durumları karşısında bulur.Defne, Ömer’in odasına girip kendisini ve geçmişini hatırlatmaya çalışmış, ancak tüm gayretine rağmen Ömer hiçbir şey hatırlayamamış ve şiddetle Defne’yi kolundan tutup odasından çıkarmıştı. Bu olayın üzerine bütün aile çaresizlik içinde Ömer’in durumuna donup kalır. Cumali mahcup bir şekilde özür dilerken,  Zümrüt öfkeyle söylenir. Defne ise gözyaşları içinde annesiyle beraber konaktan ayrılır. Zümrüt bu durumu bahane ederek en başından bu yana onaylamadığı Ömer ve Defne’nin evliliğine engeller koymaya çalışacaktır. Mithat, Sami ve adamlarından Kerem’i kurtarır ancak ikisi de hırpalanmıştır. Mithat meselenin ne olduğunu anlamazken, Kerem maçlarında oynadığını açık etmek istemez. Funda Melek’in Alpay’a hamile olduğunu söylemesine sinirlenir. Funda bu çocuğu doğurmak konusunda kararsızdır çünkü Alpay’ın nasıl bir baba olduğu ortadadır. Ömer Defne’nin defterini bulur ve okumaya başlar. Defne Ömer’in hiçbir şeyi hatırlamıyor olması sebebiyle yıkılırken, Ömer de kendi içinde bunun karmaşasını yaşamaktadır… Suçu üstlenen Halil ve Mirza, Kenan’ın planı sayesinde hapisten çıkabilecek midir? Kollarında bayılan Funda’yı hastaneye götüren Melek neyi öğrenecektir? Seyran’ın geçmiş hayatından yankılar yaşayan Mithat, Seyran ve Banu arasında kendini nasıl bir dengede bulacaktır? Mithat Seyran’a yardımcı olması için bir kalfadan bahseder. Aslı’nın babası kızını götürmek için Antep’e gelir. Babası Aslı’yı bulabilecek midir? Locada olan tarihi eser mevzusu herkesin dikkatini Halil ve Mirza’ya yöneltmiştir. Kimileri locanın sorumluluğunu kaldıramayacaklarını düşünür. Ancak Seyit Ali ve Cumali ikisinin de arkasındadır. Seyit Ali zorunlu olarak seyahate çıkmak durumunda kalırken dükkanı oğullarına emanet eder. Melek’in söyledikleriyle şoke olan Alpay eve gidip Funda’ya çıkışır.