Filipinler’de reyting rekorları kıran "A Mother's Guilt" dizisinden uyarlanan 'Bir Annenin Günahı' dizisi Cumartesi akşamları Kanal D’de yayınlanıyordu. Bir Annenin Günahı yeni bölümü takip edecekler, Bir Annenin Günahı son bölümde olanları merak edenler haber ayrıntımızı inceleyebilir. Bir Annenin Günahı 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ve dizinin yeni bölümü yayın akışında malesef yer almıyor.

Bir Annenin Günahı 6. bölüm 26 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanmadı! Dizinin düşük reytingler nedeniyle final kararı aldığı ve yayınlanmayacağı bilgisi gündeme düştü. Bu konuda resmi bir açıklama henüz yok.

Bir Annenin Günahı 5. Son Bölümde Neler Oldu?

Yağmur babasının kendisini öldürtmek istediğini Yusuf’tan öğrenmiştir. Artık onun da babasının gerçek katiliyle ilgili kafasında soru işaretleri vardır. Yusuf’a gerçekten inanmak ve onunla yürümek ister. Yusuf ise gerçek katili bulmak için çıktığı yolda adım adım annesine yaklaştığını bilmemektedir. Diğer yanda, etrafındaki çemberin giderek daraldığını hisseden Suna küçük oğlu Ali’nin ortadan kaybolmasıyla perişan olur. Üstelik işlediği büyük günahın bir başka şahidi daha olduğunu öğrenecek ve iyice köşeye sıkışacaktır.

Bir Annenin Günahı Eski Bölümlerde Neler Oldu?

İbrahim komiser bugüne kadar sakladığı gizli sevdasını Suna’ya açar. Suna hiç beklemediği bu aşk itirafı karşısında şaşkındır. İşlediği günah ve kalbinin sesiyle karşı karşıya kalır. Diğer yanda ise, Sadri Güngör’ün katilinin peşinde olan Yusuf çok önemli bir bilgiye ulaşır. Yusuf, Yağmur ile yaşanan sıkıntıdan sonra kendisini Sadri Güngör cinayetine adar. Karşısına çıkan durumlar yavaş yavaş içinden çıkılamaz olan davanın çemberini daraltmaya başlar. Bu durum gitme planları yapan Yağmur'u etkileyecek bir durumdur. Yağmur'a ulaştığı bilgilerden şüphelerini anlatır. Yağmur, duydukları karşısında düşüncelerini ve gitme kararını sorgulamaya başlar. Bu arada Suna, komiser İbrahim ile ilginç bir durum yaşar. Dükkanına gelen İbrahim'in kaygılı suratını görünce Sadri olayını çözdüğünü düşünür. İbrahim, kendisini zorlaya zorlaya konuşmaya başlar. Onun her kelimesinde kendisi hakkında suçlayıcı bir kelime arayan Suna, İbrahim'in itirafıyla büyük şaşkınlık yaşar. İbrahim, Suna'ya onu sevdiğini söyler.

Yusuf mezun olduktan sonra stajını yapmak üzere bir avukatlık bürosunda işe başlar. Ancak aldığı her davayı kazanması ile ünlü patronu avukat Tuna zor bir kadındır. Ne kadar zor olursa olsun Yusuf, avukat Tuna’yı, Bekir’in davasını alması için ikna eder. Yusuf’un gerçekleri ortaya  çıkarmak uğruna, Bekir’in suçsuzluğunu ispat edip onu kurtarmak için gösterdiği çaba, Suna’yı giderek daralan bir çemberin için hapsederken, Yağmur’la aralarına yıkılması imkansız gibi duran bir duvar örecektir. Yusuf, Yağmur’la aralarındaki duvarı yıkıp gerçek katili bulmak için çıktığı bu yolda adım adım annesi Suna’ya yaklaştığından habersizdir.

Bir Annenin Günahı Konusu

Suna, 40’lı yaşların başında, dünyalar güzeli bir kadındır. Göksu sahilinde zar zor işlettiği ufak bir balıkçı dükkanı vardır. Çocuklarıyla beraber Göksu yakınlarında, bahçe içinde bir gecekonduda yaşar. Dişinden tırnağından arttırarak bir yandan çocuklarını okutmuş bir yandan da başlarını sokabilecekleri bir evleri olsun diye ev kooperatifine girmiştir. Hayattaki en büyük dayanağı büyük oğlu Yusuf’tur. Yusuf, yirmili yaşlarının başında, yakışıklı ve akıllı, oldukça da muzip bir çocuktur. Yusuf ailesini her şeyin üstünde tutan, derslerinde başarılı, kardeşleriyle ilgilenen, tüm fakirliğe rağmen halden anlayan, yaşına göre olgun, yani “gerçek hayatın” farkında olan biridir. Yalnız başına onlara hem analık hem babalık etmiş anasını her şeyden sakınır. Annesi onu okutmuş, üniversite son sınıfa kadar getirmiştir. Suna’nın kafasında güzel günler yakındır. Ev bitince, Yusuf da mezun olup avukat çıkınca, her şey yoluna girecektir. Yıllardır soluksuz çalışan Suna, balıkçı dükkanını kapatıp, evde yalnızca çocukları için yemek pişirecektir. Hatta Yusuf hayırlısıyla bir gün evlenince, Suna da torunlarını sevecektir. Ama zavallı Suna, kurduğu bu güzel hayallere koşarken, kaderin ona takacağı çelmeden habersizdir.

Bir Annenin Günahı Oyuncuları

Özge Özberk (Suna), Musa Uzunlar (Sadri Güngör), Mert Yazıcıoğlu (Yusuf), Emre Kınay (Çetin Alaz), Simay Barlas (Yağmur Güngör), Pamir Pekin (İbrahim Komiser), Nefise Karatay (Nazan Güngör), Gökçe Özyol (Bekir), Onuryay Evrentan (Şükran), Alihan Türkdemir (Ali), Emir Çiçek (Kazım), Ümmü Putgül (Neriman), Ayça İnci (Meral), İsmail Düvenci, Hamit Demir, Hüseyin Turunç (Kahraman), Mina Derman (Zehra), Deniz Ertürk (Filiz), Esra Göner