ATV ekranlarının sevilen dizisi olan ve başrollerinde Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünden izleyicilere kötü bir haber geldi. 27 Mayıs Perşembe akşamında 98. bölümü ile ATV ekranlarında yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok bir ayrılık yaşanacak.

Bir Zamanlar Çukurova Doktor Müjgan Öldü Mü?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni bir ayrılık daha yaşanıyor. Dizide Doktor Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova, Adana-İstanbul seferini yapan uçağın düşmesi sonucu senaryo gereğince hayatını kaybediyor.

Radyodan gelen son dakika haberiyle Çukurova’nın tam ortasına kor bir ateş düşecek. Bu evlerden birisi de Fekeli’nin olacak. Adana’ya kendi ailesini hiçe sayarak gelen Müjgan tam da İstanbul’da Fekeli’nin de izni ile dönecekken başına akıl almaz bir hadise gelecek. Lütfiye ile Fekeli’nin kucağında annesi ile vedalaşan ve son öpüşünde boynundaki fuları alan Kerem Ali sonunda yetim kalıyor.

Adana İstanbul seferini yapan uçağın düşmesi sonrasında Çukurova’da adeta yer yerinden oynuyor. Fekeli ile Lütfiye bu şok haber sonrasında büyük bir hüsran yaşarken Yılmaz’ın ardından bir kez daha diğer evladı olan Müjgan’ı Fekeli toprağa vermek durumunda kalıyor.