Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba transfer

Murat Ünalmış, Nazan Kesal ve Hande Soral gibi ünlü isimlerın rol aldığı ve ayrıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba bir isim dahil oluyor.

MAGAZİN 10.07.2021, 10:45
Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba transfer

Murat Ünalmış, Nazan Kesal ve Hande Soralın ayrıldığı Bir Zamanlar Çukurovanın yeni sezonuyla ilgili bomba bir gelişme yaşandı.

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oynayan İbrahim Çelikkol sürpriz bir karakter için fenomen diziden teklif aldı.

Görüşme aşamasında olan yakışıklı oyuncunun diziye sıcak baktığı konuşuluyor.

İbrahim Çelikkol kimdir?

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli, Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkolun Osman Sınavla tanışması hayatında dönüm noktası oldu.

Osman Sınavın çektiği Pars: Narkoterör filminde başkomiser Şamil Baturay rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

25.05.2017 tarihinde Mihre Mutlu ile evlenmiştir.

Filmografisi
2008 Pars: Narkoterör Şamil Baturay Dizi
2009 M.A.T. Sinan Atalay Dizi
2010 Keskin Bıçak Mithat Dizi
2010 2011 Karadağlar Gül Ali Karadağ Dizi
2012 Fetih 1453 Ulubatlı Hasan Film
2011-2012 İffet Cemil Özdemir Dizi
2013-2014 Merhamet Fırat Kazan Dizi
2014 Sadece Sen Ali Film
2014 Reaksiyon Oğuz Dizi
2016 Seddülbahir 32 Saat Mehmet Çavuş Dizi
2016 Kördüğüm Ali Nejat Karasu Dizi

Yorumlar (0)
29°
açık
Günün Anketi Tümü
Ek atama neden yapılmıyor?
Ek atama neden yapılmıyor?
Namaz Vakti 01 Ağustos 2021
İmsak 04:05
Güneş 05:51
Öğle 13:16
İkindi 17:10
Akşam 20:30
Yatsı 22:08