Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm var mı? Bu hafta neden yayınlanmadı soruları, dizinin sevenleri tarafından merak konusu oldu. 

Perşembe günleri TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin, bu hafta yayın akışı listesinde yer almaması izleyicileri meraklandırdı. 

Bir Zamanlar Kıbrıs neden yok, final mi yaptı ve yeni bölüm ne zaman soruları dizinin hayranları tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm bu akşam neden yayınlanmadı?

Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam TRT 1 yayın akışında yer almadı peki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte, diziye dair detaylar..

Yayınlanan 6 bölümü ile izleyicilerin büyük beğenisini toplayan Bir Zamanlar Kıbrıs, her perşembe günü TRT 1 ekranlarında gösteriliyor. Buna karşın, 13 Mayıs TRT 1 yayın akışı listesinde Bir Zamanlar Kıbrıs bulunmuyor. Hâl böyle olunca, dizinin izleyicileri tarafından Bir Zamanlar Kıbrıs bugün var mı, final mi yaptı ve yeni bölüm ne zaman soruları internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

BİR ZAMANLAR KIBRIS NEDEN YOK, FİNAL Mİ YAPTI?

TRT 1 tarafından gösterilen Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı konuyla ilgili bir açıklama niteliğindeydi. Bu kapsamda dizinin gelecek bölümünün ne zaman yayınlanacağı da izleyenleriyle paylaşılmış oldu.

BİR ZAMANLAR KIBRIS BUGÜN VAR MI, NEDEN YOK?

13 Mayıs Perşembe yayın akışında Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölümünün olmaması izleyiciyi meraklandırdı.

Dizinin bu hafta birçok dizide olduğu gibi Ramazan Bayramı nedeniyle yayınlanmadığı biliniyor.

YENİ FRAGMAN YAYINLANDI MI? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni fragmanı dizinin sosyal medya hesaplarından bir kaç saat önce yayımlandı. Dizinin yeni bölümü ise 20 Mayıs Perşembe günü Saat 20.00'da yayına girecek. Yeni fragmanın yayınlanması ile izleyicilerin merakı giderilmiş oldu. Sosyal medya üzerinden dizi final mi yaptı acaba sorusunun da cevabı ortaya çıktı. Dizinin bölümlerini ve yeni fragmanını Ajans Kamu adresimizden izleyebilirsiniz.