Camdaki Kız 18.Bölüm full tek parça canlı izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Camdaki Kız son bölüm kanal d de 11 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Camdaki Kız Kanal D bu haftabüyük beğeni topladı. 

Camdaki Kız 18. bölümde neler oldu?

Camdaki Kız 18. bölümde; Rafet'in Yönetim Kurulu'ndan ayrılmayacağını açıklaması ve yarattığı kaos, Selen'in evi terk etmesine neden olur. Sedat'ın babasına öfkesi bir türlü dinmez. Bu yüzden bir plan yapar ve kendine ait olan şirket hisselerini satmaya karar verir.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 19. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölüm full izle! İşte, Camdaki Kız son bölüm izleyebileceğiniz link...

Camdaki Kız 19. bölüm izle

Camdaki Kız 19. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link.

Camdaki Kız Son Bölüm Özeti:

Sedat, Nalan’a boşanmak istediğini söyledikten sonra dünyası başına yıkılan Nalan konağı terk eder. Konağa yaptığı beklenmedik ziyarette Nalan’ın gittiğini öğrenen Feride, soğuk rüzgarlar estirir.

Sedat’ın hisselerini Cavit’e sattığını öğrenen Rafet soluğu Cavit’in yanında alır. Levent’in yokluğuna alışamayan Selen, Nalan’ı ziyaret eder ve onu Sedat’ı döndürmesi için ikna etmeye çalışır.

Camdaki Kız dizisi konusu nedir?

Camdaki Kız dizisi konusunu Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabından alıyor. Uyarlama olan Camdaki Kız dizisi Nalan’ın hayatını konu alıyor. Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.