Camdaki Kız 4.Bölüm full tek parça canlı izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Camdaki Kız dizisinin son bölümü 29 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Camdaki Kız Kanal D bu haftabüyük beğeni topladı. 

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Camdaki Kız’ın 4. bölümü yayınlandı. Başrolü Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız dizisi yeni bölümde; Sedat’ın Cana ile olan fotoğrafları, Koroğlu malikanesinde bomba etkisi yaratır. İşte 29 Nisan 2021 tarihli Camdaki Kız son Bölüm kanal d izle…

Camdaki Kız 3.bölüm ne olmuştu?

Sedat’ın özel dairesinde gördüklerine bir anlam veremeyen Nalan, yaşadıklarını kimseyle paylaşamaz. Bir şeylerin ters gittiğini hisseden Feride çıldırır ve Nalan’ın üzerindeki baskıyı artırır. Nalan’ın, gizli dairesini birine anlatacağı konusunda endişelenen Sedat, Cana’yla buluşur. Cana, Nalan’la konuşup durumu düzeltmesini tembihler. Ancak bu buluşmada bir magazincinin çektiği fotoğraflar, Sedat’a pahalıya mal olacaktır.

Yeni dizi Camdaki Kız ilk bölümü yayınlandı. 22 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Camdaki Kız dizisinin ilk bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Camdaki Kız dizisinin 3. bölüm tek parça full kesintisiz canlı izleme linki…

Camdaki Kız 4. Bölüm izle

Camdaki Kız 4. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Camdaki Kız Son Bölüm Özeti Kanal D

Kasım Firavi takasının ardından havada arızalanan uçak irtifa kaybetmeye başlar. Uçakta büyük panik yaşanır ve Yunanistan’a mecburi iniş yapılır. Bu durum krizin büyümesine neden olur çünkü Kasım’ın Yunanistan’a giriş yasağı vardır. Diğer yanda ekibin diğer üyeleri Ceren’i takip ederken fotoğrafları çekilir.

FADİ YEĞENİNİ ORTADAN KALDIRMAK İSTİYOR

Serdar ve Zehra, Kasım’la birlikte girdikleri pasaport kontrolünde gergin anlar yaşar. Uçak tamir edilene kadar havalimanındaki otelde kalmaya karar verirler. Yeğeni Kasım’ı taşıyan uçağının düşmediğini öğrenen Fadi hayal kırıklığına uğrar. Kasım’ın Türkiye’ye götürülmesini engellemek için Yunanistan’daki dostu Stefanos’tan yardım ister.

CEREN’İN YENİ GÖREVİ EKİBİ DEŞİFRE ETMEK

Ekip fotoğraflarını çeken kişiyi yakalayıp karargâhta sorguya alır. Kurulan oyunla Ceren’in deşifre olmadığına ikna edilir. Bu sırada Şef, Ceren’e yeni görevini ileterek Serdar’ın başında olduğu ekibin deşifre edilmesini ister.

SERDAR VE ZEHRA’NIN ZORLU KAÇIŞ PLANI

Uçaktaki arızanın sabotaj kaynaklı olduğunun kesinleşmesi üzerine Fadi’nin peşlerinde olduğunu anlayan Serdar ve Zehra, ülkeyi bir an önce terk etmeleri gerektiğine karar verirler. Stefanos’un adamlarıyla birlikte otele gelmesiyle Yunanistan’dan çıkmak için zorlu bir kaçış planı uygulamaya konur.

Camdaki Kız dizisi konusu nedir?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burcu Biricik – Nalan
  • Devrim Yakut
  • Feri Baycu Güler
  • Feyyaz Şerifoğlu
  • Hamza Yazıcı
  • Hande Ataizi
  • Merve Polat
  • Nihal Menzil
  • Nur Sürer
  • Selma Ergeç
  • Şerif Erol
  • Tamer Levent
  • Tuğrul Tülek