Camdaki Kız 7. yeni bölümü ile 27 Mayıs akşamında Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. Her bölümü ile olay yaratan yapımlardan biri olan Camdaki Kız dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı da merak konusu. Peki, Camdaki Kız ne zaman final yapacak?

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan sezonun en çok reyting alan dizilerinden Camdaki Kız 7. bölümü ile 27 Mayıs’ta Kanal D ekranlarında yayında olacak. Başrollerinde Burcu Biricik ile Nur Sürer’in oynadığı Camdaki Kız ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu bir kez daha büyük bir ilgi topladı.

Camdaki Kız 2. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Camdaki Kız Perşembe akşamları yayınlanıyor. Camdaki Kız dizisi 7. bölümü ile 27 Mayıs Perşembe akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında başlıyor.

Camdaki Kız dizisinin 8. bölümü ile gelecek hafta 3 Haziran Perşembe akşamında sezon finali yapması bekleniyor. Camdaki Kız 2. yeni sezonunun ise 2021 yılının Ekim ayının ilk haftasında Kanal D ekranlarında başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşanacak?

Sedat ve Nalan’ın öpüştüğünü gören Feride beyninden vurulmuşa döner. Geçmişte yaşadığı felaketin etkisiyle kontrolü kaybeden Feride, Nalan’a uyguladığı şiddetin dozunu artırır. Böylece hayatının en mutlu anını yaşamış olan Nalan’ın hayatı, birden cehenneme dönüşür.

Gizli AVM’yi keşfedip, Gülcihan’ın evde saklandığını anlayan Tako, Gülcihan ve Döndü tarafından alıkonulur. Tako’nun ortadan kaybolması Koroğlu konağında bomba etkisi yaratır. Rafet her yerde Tako’yu ararken, ev halkı bu krizi nasıl çözecektir? Feride, Nalan’ın dünyayla bağlantısını koparıp, onu eve kapattığı için Sedat bir türlü Nalan’a ulaşamaz.

Gün geçtikçe Nalan’a olan hisleri artan Sedat sonunda merak eder ve durumu ailesine açar. Bunun üzerine Koroğlu ailesi İpekoğlu ailesinin evine habersiz bir ziyarette bulunur. İlk defa Nalan’ın evine giden Muzo, yaşanmak üzere olan büyük felaketi engelleyebilecek midir?