Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin hayatını baştan sona değiştirecek olan şoför Hayri’yi kimin oynayacağı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor.

Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi adım adım sezon finaline doğru giderken gelecek olan bölümlerde şoför Hayri kimdir sorusunun yanıtının cevap bulması bekleniyor.

Camdaki Kız Şoför Hayri Kimdir?

Fakir ve cahil bir köylü olan Hayri’nin Nalan’a aşık olması sonrasında kendini aşk adamı olarak ilan etmesi bütün gidişatı değiştiriyor. Günün birinde Nalan’ı zorlu yaşadığı hayatın içerisinde çekerek psikiyatriste götürmesi ve burada Nalan’a hayatında başka biri olduğunu söylemesi O’nun dünyasını başına yıkıyor.

Hem şoförlüğü hem de korumalığını yapan Hayri’ye aşık olan Nalan aslında her şeyden habersizdir. Hem sevgiye hem de ilgiye oldukça aç olan Nalan da Hayri’nin sözleri sonrasında dayanamayarak ondan etkilenmeye başlar. Ancak Nalan evli olduğu halde böyle bir ilişki içerisinde olmayacağından kocasından boşanarak evli olan Hayri ile 7 yıllık bir birliktelik yaşar.

3 çocuk babası ve evi olan Hayri’de karısı Türkan köyden kuma hayatına alışkın olduğundan Nalan’ı kabullenmek durumunda kalır. Nalan da çocukları babasız kalmasın diye Hayri'den boşanmasını asla isteyemez. Hayri sonunda bir gün Nalan’ı Türkan ve çocukları ile tanıştırır.

Camdaki Kız Dizi Konusu

Nalan bir gün zorla psikiyatri kliniğine getirilir ve zaman içerisinde başından geçenleri anlatmaya başlar. Aslında onu buraya getiren asıl sebep de sevgilisi olan Hayri ile 

Nalan; Evliyken Hayri ile aşk yaşayan, psikiyatri desteği alan asıl olayların anlatıcı kişisidir.

Evli ve 3 çocuk babası olan Hayri; Türkan ile evliyken Nalan ile sevgili olup aşk yaşayan bir adamdır.

Sedat; Nalan’ın evli olduğu kocasıdır.