Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur 109. yeni bölüm ekrana gelecek. Pazartesi akşamları Show Tv'de dizi severlerle buluşan Çukur, reytinglerde üst sıralarda yer alıp, karakterleri ile sürekli dizi severlerin ilgisini sürekli toplamayı başarıyor. Çukur yeni bölümleri ile heyecanı zirvede tutarken, Çukur yeni bölüm fragmanlarını ve son bölümde neler olduğunu merak edenler haberimizden takip edebilir. Çukur 110. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı

Çukur son bölümde Yamaç'ın planları yavaş yavaş sonuç veriyor! Cengiz Erdenet soyadını dahi unutacak kadar kötü durumda! Elinde çukur dövmesi olan yurtdışından gelen misafir ise merak konusu oldu! Cengiz Erdenet akıl hastanesinde görünüyor. Koçovalılar'ın Cengiz için kurduğu plan adeta dizi içinde film senaryosu gibi ama Kulkan Erdenet'ten çok sert bir karşılık geliyor. Çukur yeni bölümde Yamaç, Kulkan'ın çifte hamlesine karşılık veriyor!.

Çukur 109. yeni bölüm 28 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Çukur 109. Yeni Bölümde Neler Olacak?

Koçovalılar ve Çukur, Efsun ve Nehir’i kurtarmak için harekete geçerken, Yamaç zorlu bir sınav verecek. Nefeslerin tutulduğu bu anlarda neler olduğu merak konusu olacak. Cengiz, son yaşadığı olaylardan sonra Kulkan’ın da yardımıyla yeniden ayağa kalkacak. Hiç olmadığı kadar öfke dolan Erdenetler, hız kesmeden yaptıkları hamlelerle bütün Çukur’u büyük bir tehlikenin içine sokacak. Bir yandan Erdenetler ile mücadele ederken diğer yandan mahallede yaşanan sürpriz gelişmelerle ilgilenen Yamaç, Cengiz’i köşeye sıkıştıracak planını devreye sokacak. Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden sürpriz bir ismin sonunu getirecek ilk adımı atacak.

Çukur'un Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Koçovalılar'ın Selim’in intikamını almak için yapacakları ilk saldırı nefesleri kesecek. Yamaç’ın Cengiz’in fabrikalarını patlatması intikam için atacağı adımların ilki olacak. Uzun süredir Erdenetler ve Koçovalılar arasındaki savaşı uzaktan izleyen Kulkan harekete geçme fırsatı bulacak. Selim’in intikamını almak için harekete geçen Cumali büyük bir sürprizle karşılaşacak. Efsun’un Erdenetler'in elinde olduğundan habersiz Yamaç, Nehir’in güvenliğini sağlamaya çalışacak. Koçovalılar'ın Selim’in intikamını almak için yapacakları ilk saldırı nefesleri kesecek.

Koçovalı ailesi Selim’in ölümüyle derinden sarsılırken Akın babasının acısıyla saldırıya geçecek. Koçovalılar kaybettikleri oğullarının yasını tutarken Çukur onları yalnız bırakmayacak ve Selim’in cenazesinde duygu yüklü anlar yaşanacak. Ogeday’ın geri dönmesi ile bir anda elindeki büyük kozu kaybeden Çağatay ise kendisini Cengiz’in hedef tahtasında bulurken, işleri lehine çevirmenin yollarını arayacak. Koçovalı ailesi Selim’in kaybıyla yüzleşmeye çalışırken abisinin intikamını almaya yemin eden Yamaç, Cengiz’e hiç beklemediği bir darbe indirecek.

Çukur Dizisi Hikayesi

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır.