Sosyal medyada CZN Burak adıyla tanınan ünlü şef ve lokantacı Burak Özdemir'in son paylaşım sevenlerini şaşırttı. Hastaneden paylaşım yapan CZN Burak'ın sağlık durumu merak ediliyor. Peki, CZN Burak hastalığı nedir? CZN Burak'a ne oldu, hasta mı? İşte haberin detayı

CZN BURAK HASTALIĞI NEDİR?

Burak Özdemir'den sevenlerini üzen bir paylaşım geldi. Hastane odasından paylaşım yapan ünlü şef, "Minik bir kontrol" açıklamasını gönderisine ekledi.

Hastane odasında çekilen bir fotoğrafını yayınlayan ünlü aşçı, paylaşımına, "Minik bir kontrol sadece, sevgi en güzel bağdır" yazdı.

CZN BURAK KİMDİR?

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir 24 Mart 1994 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.

Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2009'da Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi.