Son olarak 'Sol Yanım'adlı yapımda rol alan Defne Samyeli, oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. İki çocuk annesi Samyeli, çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Kardeşi Sühan Samyeli ile spor yaptığı fotoğrafları paylaşan 48 yaşındaki Samyeli “Yaza hazırız” notunu yazdı. Samyeli'nin fit vücudunun dikkat çektiği fotoğraflar sosyal medyada yine gündem oldu.

Şarkıcının paylaşımına; 'Biz de yedik içtik şiştik yaza hazır değiliz!', 'Bu kadına zaman uğramıyor arkadaş!', 'Ben de bugün yedi şınav çektim hedefim 10 inşallah!', 'Biz de ne yapalım evde oturuyoruz', 'Biz de hazırız kapıdan çıkamayacağız' gibi yorumlar geldi.

Geçtiğimiz ay Amerika'ya giden Defne Samyeli, Teksas ve Miami'den sonra New York'a gitmişti. Samyeli, New York caddelerinde çekilen fotoğraflarını, 800 bin takipçili Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmemişti.

49 yaşındaki Defne Samyeli, fit görüntüsüyle bir kez daha dikkat çekmeyi başarmıştı. Ünlü ismin paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum almıştı.

Defne Samyeli'nin takipçileri; 'Sanki 49 değil de 19 gibi', 'Kraliçe seçildiği 1991 yılından daha havalı ve genç duruyor' şeklinde övgü dolu yorumlarda bulunmuştu.

"KADIN YAŞLANMIYOR"

Samyeli, daha önce de mayolu fotoğraflarını Instagram’dan yayınlamıştı. Samyeli’ye takipçileri, “Kadın yaşlanmıyor” ve “Gençlere taş çıkarırsın” mesajları göndermişti.

Ünlü oyuncu, 1995 yılında dünyaevine girdiği Eren Talu'dan 2011'de boşanmıştı. İkilinin, Deren (24) ve Derin (17) adında iki çocukları bulunuyor.