Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus yerli yapımlara bir yenisini daha ekledi. Disney Plus isimli platformda yer alacak olan Avcı dizisi merak konusu oldu. Peki; Avcı dizisi ne zaman yayınlanacak? Avcı dizi konusu, nedir, oyuncuları kim?

Özellikle Atatürk dizisi ile uzun bir süredir gündemden düşmeyen dijital yayın platformu Disney Plus yerli yapımlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Pek çok yerli ve yabancı yapımı bünyesinde bulunduracak olan ve 14 Haziran tarihinde Türkiye'de yayın hayatına başlayarak izleyiciyle buluşacak olan Disney Plus platformundan yeni bir dizi duyuruldu. Yerli yapımlara önem verdiğini her fırsatta gösteren yayın platformu Disney Plus'ın Avcı isimli yerli yapımı merak konusu oldu. Disney Plus tarafından yapılan duyuru ile ismini duyuran Türk yapımı Avcı dizisinin ne zaman başlayacağı, konusu, oyuncuları ve uyarlama olup olmadığı ise vatandaşlar için merak konusu oldu ve vatandaşlar gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında bu konuları sık sık araştırmaya başladı. Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

14 Haziran Salı günü Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus'ın bünyesinde Marvel, Pixar, orijinal Disney içerikleri, Star Wars serisi ve dizileri ile National Geographic belgeselleri ve daha fazlasının bulunacağı biliniyor. Bu yapımların yanı sıra Türkiye'den de pek çok dizi ve filmi bünyesine alacak olan dijital yayın platformu Disney Plus her geçen gün Türkiye'de bulunan takipçilerini heyecanlandırıyor. Son yaşanan bir gelişme ile Avcı isimli diziyi duyuran platform Disney Plus son dakikalarda arama motorlarında sıklıkla aratıldı.

Avcı Dizisi Oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili henüz net ve kesin bilgiler paylaşılmış durumda değil. Ancak sosyal medya platformlarında yer alan iddialara göre Pınar Deniz isimli genç, güzel ve başarılı oyuncunun Avcı dizisinde yer alacağı öne sürüldü. İddialara göre Pınar Deniz'in yanı sıra başarılı ve tanınan pek çok oyuncu da dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak.

Disney Plus Avcı Dizisi Konusu Nedir?

Dizinin oyuncularının yanı sıra en çok merak edilenlerden biri de dizinin konusu oldu. Türkiye için özel üretilecek olan Disney Plus dizisinde yer alan oyuncular henüz belli değil. Oyuncuların yanı sıra dizinin konusu da henüz açıklığa kavuşturulmuş değil. Dizinin konusunun ilerleyen tarihlerde açıklanması bekleniyor.