Oyuncu Beren Saat’in ilk aşkı olarak bilinen ve kazada hayatını kaybeden Efe Güray’ın kardeşi Yaman Güray evlendi. Düğüne ise Beren Saat ile Kenan Doğulu katıldı. Ankara'daki düğünde Kenan Doğulu sahneye çıktı. Böylece Beren Saat ile Kenan Doğulu arasındaki gerginlik nedeni olarak düşünülen Efe Güray paylaşım dedikoduları da sona ermiş oldu.

Beren Saat'in 'kahramanım' dediği ilk aşkı Efe Güray, 2004 yılında henüz 19 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Kazada ölen eski sevgilisi Efe Güray'ın kardeşi Yaman Güray evlendi. Geçmişinde derin izler bırakan eski sevgilisinin ailesiyle bağını hiç koparmayan Beren Saat dün akşam, Efe'nin diş doktoru olan kardeşi Yaman'ın düğün törenine katıldı. Ankara'da gerçekleşen düğün töreninde Beren Saat'e eşi Kenan Doğulu eşlik etti. Yaman Güray, düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

Zaman zaman Instagram hesabında Efe Güray ile ilgili paylaşımlar yaşan Beren Saat'e Kenan Doğulu'nun ne tepki verdiği merak ediliyordu. Doğulu'nun düğüne katılması ve Yaman Güray ile samimi halleri dedikodulara noktayı koydu.