Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183.Bölüm full tek parça linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü 2 Mart Salı akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara  geldi.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta Alpaslanın ölüp ölmediğini merak eden izleyicilerin sorularına cevap oldu.Alpaslan ölmedi. Hızır ve Kimsesiz Doğan Cezaevinde. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 183.bölümde ne olmuştu?

Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'yi şebekenin elinden kurtarmanın sevincini yaşayamadan, yeğeni Alpaslan'ın canının derdine düşer. Kendi mekanlarında, dostlarının arasında saldırıya uğrayan Alpaslan, hastanede yaşam savaşı verir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Hızır Çakırbeyli tüm ailesini ve dostlarını bir araya toplayarak iz bulmalarını ister. Hızır Çakırbeyli'nin bu isteğine en hızlı yanıtı ise kimsesizlerin babası Doğan verir. Alpaslan'a yapılan ssaldırının arkasındaki isme ulaşan Kimsesiz Doğan, okları kontrgerilla İshak'a çevirir. "Benim ciğerime göz diktiler" diyen Kimsesiz Doğan, sokaklardaki tüm kimsesizleri İshak'ın izini bulmaya çağırır.

İlyas Çakırbeyli Doğan Baba'nın bulduğu adreslere tek tek baskınlar yapar. Tüm aile perişan halde Alpaslan'dan gelecek haberi beklerken, Ceylan Çakırbeyli'nin tek duası ise Alpaslan'ın yaşamasıdır.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izleyicilerini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 184. bölümü yayınlandı. 2 Mart 2021tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölüm izle atv dizi izle

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölüm izleyebileceğiniz link.

EDHO Yeni Bölüm Özeti:

İshak, Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'a nefret ettikleri toz üzerinden plan kurar. İshak'ın iftirasıyla cezaevine giren Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan artık hayatları için mücadele edecektir. Gelecek müdahaleyi bekleyen Hızır Çakırbeyli, ziyaretine gelen ve yokluğunda ailesinin başına geçirdiği İlyas Çakırbeyli'den ihanet eden herkesin yok edilmesini ister. Hızır Çakırbeyli hem içerde hem dışarda İshak'ın bağlı olduğu şebekeyle de mücadelesine devam eder.

Ailesini bir arada tutmaya çalışan İlyas Çakırbeyli, bir yandan da Alpaslan'a yapılan operasyonda kimin hainlik yaptığın öğrenmeye çalışır. Akrabası Façalılar'la hasım olan İdris Reis'le gemileri yakan İlyas Çakırbeyli, İdris'in kardeşi Demir'in arkasındaki adamı ortaya çıkarmak için uğraşır.

Geçirdiği zorlu ameliyatın ardından tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Alpaslan'ın ise tek dayanağı rahmetli eşinin emaneti kızı Zeyno olur. Tekin ve Kubilay'ı amcası İlyas Çakırbeyli'nin yanına gönderen Alpaslan, en büyük mücadelesini de kendi içinde verir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncuları kimdir?

  • Hızır Çakırbeyli – Oktay Kaynarca
  • Ünal Kaplan – Tarık Ünlüoğlu
  • Alpaslan Çakırbeyli – Yunus Emre Yıldırımer
  • İlyas Çakırbeyli – Ozan Akbaba
  • Hayriye Çakırbeyli – Sabina Toziya
  • Fahri – Kenan Çoban
  • Şahin Ağa – Turgay Tanülkü
  • Hurşit Dere – Haydar Şişman
  • Hızır Ali Çakırbeyli – Yalçın Hafızoğlu