Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi mi sorusu dizinin takipçileri tarafından internette aranan konular arasında yer alıyor.. EDHO 198. bölüm fragmanı henüz ekranlara gelmedi.. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından yeni bölümde neler yaşanacağı, hatta yayınlanacak 198. bölümün sezon finali olup olmayacağı merak konusu.. Daha önce yapılan açıklamalarda dizinin 200. bölümünde sezon finali yapacağı kulislerden gelen bilgiler arasındaydı..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü 8 Haziran Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 197.bölümde ne olmuştu?

Hızır Çakırbeyli, verdiği savaşta tek tek sevdiklerini kaybeder. Hızır Ali’nin Didem’le evlendiği gün saldırıya uğramasıyla şok yaşayan Çakırbeyli ailesi, Didem’in acı haberi ile yıkılır. Kızının ölüm haberiyle kendini kaybeden Haşmet Façalı ise saldırının arkasındaki isim olan Rıdvan’ın mekanı basar. Rıdvan’ın adamlarını tek tek indiren Haşmet Façalı, yediği kurşunlarla yere yığılır. Gelinin öldüğü gün dostu Haşmet Façalı’yı da kaybetmek istemeyen Hızır Çakırbeyli, elinden geleni yapar. Yaşanan onca karmaşanın arasında oğlundan gelen sevindirici haberle bir nebzede olsa içi rahatlayan Hızır Çakırbeyli, düşmanını yok etmek için kolları sıvar. Topyekün savaşa hazır olan Çakırbeyli ailesi ve dostları, bu uğurda her şeyi yapmaya hazırdır. Hızır Çakırbeyli, hala hedef olan oğlu Hızır Ali’yi koruma görevini ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli’ye verir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Atv özeti 

Hızır Çakırbeyli, Rıdvan ve bağlı olduğu şebekeyle verdiği savaşta sevdiklerini teker teker kaybetmeye başlar. Gelini Didem Çakırbeyli'nin ölümünün ardından akrabası ve dostu Haşmet Façalı'yı da kaybeden Hızır Çakırbeyli, artık şartları zorlamaya karar verir.

Çakırbeyli ailesi kadar Façalı ailesine de ateş düşer. Yeğeni ve abisinin cenazesinde yapılan bombalı saldırıyla en yakınındaki isim olan Hakan'ı da kaybeden Behzat Façalı, intikam yemini eder. Abisi Haşmet Façalı gibi kendisini kaybetmesinden korkan Hızır Çakırbeyli, kurduğu planın merkezine Behzat Façalıyı koyar.

Evlendiği gün eşini kaybeden Hızır Ali'yi öldürmeyi kafasına koyan Rıdvan, bir hamle de hastanede yapar. Yapılacak saldırıyı ön gören Alpaslan ise kurduğu oyunla Rıdvan'ın bir oğlunu daha tuzağa düşürür. Oğlunu kurtarmak için her yola başvuran Rıdvan ise tüm bağlantılarını kullanarak savaşa yeni bir isim dahil eder.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin konusu nedir?

Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever… Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin…
Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir “baba”dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir…

Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır’ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır’a en büyük olma teklifidir…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncuları kimdir?

  • Hızır Çakırbeyli – Oktay Kaynarca
  • Ünal Kaplan – Tarık Ünlüoğlu
  • Alpaslan Çakırbeyli – Yunus Emre Yıldırımer
  • İlyas Çakırbeyli – Ozan Akbaba
  • Hayriye Çakırbeyli – Sabina Toziya
  • Fahri – Kenan Çoban
  • Şahin Ağa – Turgay Tanülkü
  • Hurşit Dere – Haydar Şişman
  • Hızır Ali Çakırbeyli – Yalçın Hafızoğl