EDHO son bölümde Alparslan'ın aölüm kararı vurulması kafaarı karıştırdı. Eşikiya dünyaya hükümdar olmaz hayranları 179. bölümün fragmanının yayınlamasını büyük bir merakla bekliyorlar. Alparslan Diziye veda edecek mi sorularını sormaya başladı. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan son bölümü ile diziseverleri merakta bıraktı. Dizinin final sahnesinde Alparslan'ın amcasının kurşunu ile vurulması ve öylece yere yığılması dizinin son sahnesine damga vurdu. Ayrıca sosyal meyada da öngörülerini dile getiren dizinin sevenleri Alparslan'ın ölmüş olabiliceğine ihtimal üzerinde duruyor. Yunus Emre Yıldırımer diziden ayrılacak mı sorusu EDHO yeni bölümde yanıt bulacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.  yeni bölüm fragmanında yaşananlar izleyenleri hayrete düşürdü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır Çakırbeyli'nin yeğeni Alparslan'ı vurması ve peşinden gelen süreç şok etkisi yarattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında da Alparslan'ın ölmüş olma ihtimali yoğun şekilde kendini hissettiriyor.

Dizinin son bölümünde bir çok olay yaşanmasına rağmen gündem Alparslan'ın öldürülmesi kararı oldu. Yeğeni Alparslan'ın yıllardır kayıp olan annesi ile görüşüyor olduğunu öğrenen Hızır, birde Alparslan'ın dayısının derin devletin başında olduğunu öğrenince kendisine ihanet edildiğini söyledi. Alparslan'ın yaşanan olayların ardından bunları Hızır'dan sakmalası ve en sonunda dayısının da derin devletin başı oluşu bardağı taşıran son damla oldu.