Friends Reunion için beklenen zaman geldi. Hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen Friends Reunion özel gösterimiyle yayında olacak. Merak edilen sorular arasında ise Friends Reunion Türkiye'de ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak oldu.

Bir dönemin fenomenleri arasında gösterilen ABD komedi dizisi Friends Reunion’ın başrol oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geliyor. Friends Reunion yayınlanan ilk fragmanı şimdiden büyük bir ilgi görürken dizinin Türkiye’deki hayranları ise kanal kanal gezmeye devam ediyor.

1994 ila 2004 yılları arasında yayınlanan Friends dizisinin 6 yıldız oyuncusu 'Friends The Reunion' adlı özel bölüm için yeniden bir araya gelmenin heyecanını yaşadı. Yıllarca çekimlerin yapıldığı Warner Bros. stüdyoları için geri dönen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer her ana büyük bir titizlikle hazırlandı.

Friends Reunion Nereden İzleyebilirim?

Tüm zamanların en yüksek reytingli dizilerinden Friends Reunion’ın özel bölümü 27 Mayıs Perşembe gününde HBO kanalında yayınlanacak. HBO’nun Türkiye’de resmi hizmet vermediği için Friends Reunion’ın hangi kanalda yayınlanacağı henüz kesinlik kazanmamıştır.

Koronavirüs salgınından dolayı uzunca bir süredir buluşmanın ertelendiği Friends Reunion’da büyük yıldızların yanı sıra David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk isimlere de yer verildi.