Gönül Dağı 24.Bölüm full tek parça canlı izleme youtube linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 24 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı trt dizi izle Gönül Dağı bu haftaizleyicilerden tam not aldı. 

TRT ekranlarının severek izlenen dizisi Gönül Dağı 25. Bölümü yayınlandı. Gönül Dağı yeni bölümde; Sefer’in yıllar önce genç bir çocuğun geleceğini kurtarmak için işlediği bir suçu üstlenmiş olması velayet davasının seyrini değiştirmiştir. İşte 24 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Gönül Dağı 25. Bölüm

Gönül Dağı 24. bölümde ne olmuştu?

Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yolunu ararken, öte tarafta hem Dilek'in hem de amcaoğullarının ailesi telaşlanır. Fikret'in açtığı velayet davasının ilk mahkemesi yapılır. Gedelli'ye Ramazan ayı tüm coşkusuyla gelir… Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin işin içinden çıkamayınca organizasyon amcaoğullarına kalır. Böylelikle kasabada şenlik başlar.

Sevilen dizi Gönül Dağı son bölüm trt de yayınlandı. Gönül Dağı son bölümü ekranlara geldi. İşte Gönül Dağı dizisinin 24 Nisan tarihinde ekranlara gelen  25. bölüm  gönül dağı son bölüm tek parça kesintisiz full canlı izleme youtube linki…

Gönül Dağı 2. Bölüm full  trt dizi izle

Gönül Dağı 25. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti:

Dilek sonunda Gönül Dağı’nda babasıyla görüşür. Bu görüşmeyle babasının yaşadığı yeri öğrenen Dilek, annesini de oraya götürmek ister. Gülsüm öğretmen yıllar sonra, öldü bildiği kocasını görmeye gidecek midir?

Mahkemenin atadığı heyet, çocukların yaşam alanlarını incelemek ve çocuklarla görüşmek için Zahide’nin evine gelecektir. Taner ve amcaoğulları duruma el atar ve heyet gelene kadar çocukların yaşam alanlarını baştan aşağı düzenlerler.

Öte tarafta sabıka kaydı haberiyle sarsılan Zahide ve Sefer bir çözüm arayışındadır. Sefer’in yıllar önce genç bir çocuğun geleceğini kurtarmak için işlediği bir suçu üstlenmiş olması velayet davasının seyrini değiştirmiştir. Sefer’in alacağı karar ne olacaktır?

Gönül Dağı Eski Bölümlerde Neler Oldu? Trt dizi izle

Gülsüm, Taner’le, Halime de Dilek’le sert bir konuşma yapar. Bunun üzerine Taner ve Dilek’in duyguları karışmaya başlar. Her ikisi de bu engeli aşacakları konusunda kendilerinden emindir. Ancak Dilek, hiç beklenmedik bir yerden köşeye sıkışır ve yol ayrımına gelir. Dilek’in, Taner’le ilgili alacağı karar merak konusu olurken, hastaneye kaldırılan Cemile’nin durumu kritiktir. Doktorların yoğun çabası sonucu Cemile hayata döndürülmeye çalışılıyor. Cemile’yle ilgili bir gerçeği öğrenen Veysel perişan oluyor. Ramazan’ı evlendirmek isteyen Hüseyin, soylu bir dünür bulmanın peşine düşer. Özür dileme bahanesiyle Günışıl ve Ramazan’ı alıp bir akşam ansızın Münir Bey’in kapısını çalar.

Halime ve Gülsüm, Taner ve Dilek’in aşk yaşadığını öğrendikten sonra her ikisi de evlatlarını korumak için onlarla ciddi bir konuşma yaparlar. Cemile’nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlar. Muammer’e dede olacağı müjdesini verir... Hüseyin, Muammer’in dede olacağını öğrenince karşı atağa geçer ve ondan önce dede olmak için Ramazan’ı evlendirmeye karar verir Günışıl ile beraber Ramazan’a kız aramaya başlarlar... Tüm bu olanlardan habersiz olan Ramazan, Asuman’ı yeniden müzikle barıştırmanın derdine düşmüştür ama onu bir sürpriz beklemektedir. Ciritçi Abdullah ve Serdar’ın çıktığı uzun yolculukta Serdar kendi adına paylar çıkarmaya başlayacaktır. Taner ve Dilek’in aşkını reddeden Halime ve Gülsüm bu aşkı bitirmek için gayrete düşecekler.

Gönül Dağı Konusu ve Oyuncuları

Gönül Dağı, izleyenleri derinden etkileyecek güçlü öyküsü, Anadolu’nun güzelliklerini sergileyen muhteşem görüntülerinin yanı sıra usta oyuncu kadrosuyla da göz doldurmayı planlıyor. Bozkırda hayallerinin peşinden koşarak tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü anlatan Gönül Dağı, Anadolu’nun eşsiz güzellikleriyle dolu Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor, kamauajans dizi bilgilerine göre Gönül Dağında Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüpoğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.