Gönül Dağı 33.Bölüm  full tek parça canlı izleme youtube linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gönül Dağı dizisi Son bölüm TRT 25  Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Gönül Dağı dizisinin 33. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Gönül Dağı  33.Bölümde:Ramazan’ın Asuman’ı kaçırması kasabada işlerin karışmasına neden olmuştur. Taner ve Veysel bir yandan bu durumu toparlamak için çabalarken öbür yandan Münir’in duymaması için uğraşırlar. Ancak Münir her şeyi öğrenir ve işler iyice çıkmaza girer. Bu karışıklıkta   Asuman ve Ramazan’ın alacağı karar ne olacaktır?  Kasabada kalma kararının ardından Dilek ve Taner’in alacağı karar ne olacaktır?  Ailesiyle ilgili gerçeklerin izinde ilerleyen Kenan, amacına ulaşabilecek midir? Minibüs ihalesinin zamanı gelmiştir. Sefer ihaleyi almak için hazırlık yapar fakat bu defa karşısında dişli bir rakip vardır. Sefer ihaleyi alabilecek midir?

Gönül Dağı 32. Bölümde ne oldu?

Dilek’in beklenmedik bir anda kasabaya gelmesiyle iyice sıkışan Taner’in karar vermek için iki günü vardır. Ancak kasabada kuraklık nedeniyle başlayan salgın, Taner’in karar vermesini güçleştirir. Başta Doktor Kenan olmak üzere Taner ve amcaoğulları dahil bütün kasabalı salgını bitirmek için uğraşmaktadır. Ramazan, Asuman’la evlenme konusunda ailesini arkasına almıştır. Önündeki tek sorun olan Münir’i de ikna etmeyi başarınca isteme günü gelir.

Sevilen dizi Gönül Dağı son bölüm trt de yayınlandı. Gönül Dağı son bölümü ekranlara geldi. İşte Gönül Dağı dizisinin 25 Eylül tarihinde ekranlara gelen  33. bölüm gönül dağı son bölüm tek parça kesintisiz full canlı izleme youtube linki…

İşte Gönül Dağı dizisinin 33. bölüm tek parça linki…

Gönül Dağı 33. Bölüm izle

Gönül Dağı 33. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Gönül Dağı Son Bölüm TRT Özeti:

Ramazan’ın Asuman’ı kaçırması kasabada işlerin karışmasına neden olmuştur. Taner ve Veysel bir yandan bu durumu toparlamak için çabalarken öbür yandan Münir’in duymaması için uğraşırlar. Ancak Münir her şeyi öğrenir ve işler iyice çıkmaza girer. Bu karışıklıkta Asuman ve Ramazan’ın alacağı karar ne olacaktır?

Kasabada kalma kararının ardından Dilek ve Taner’in alacağı karar ne olacaktır? Ailesiyle ilgili gerçeklerin izinde ilerleyen Kenan, amacına ulaşabilecek midir?

Minibüs ihalesinin zamanı gelmiştir. Sefer ihaleyi almak için hazırlık yapar fakat bu defa karşısında dişli bir rakip vardır. Sefer ihaleyi alabilecek midir?

Gönül Dağı Eski Bölümlerde Neler Oldu? Trt dizi izle

Gülsüm, Taner’le, Halime de Dilek’le sert bir konuşma yapar. Bunun üzerine Taner ve Dilek’in duyguları karışmaya başlar. Her ikisi de bu engeli aşacakları konusunda kendilerinden emindir. Ancak Dilek, hiç beklenmedik bir yerden köşeye sıkışır ve yol ayrımına gelir. Dilek’in, Taner’le ilgili alacağı karar merak konusu olurken, hastaneye kaldırılan Cemile’nin durumu kritiktir. Doktorların yoğun çabası sonucu Cemile hayata döndürülmeye çalışılıyor. Cemile’yle ilgili bir gerçeği öğrenen Veysel perişan oluyor. Ramazan’ı evlendirmek isteyen Hüseyin, soylu bir dünür bulmanın peşine düşer. Özür dileme bahanesiyle Günışıl ve Ramazan’ı alıp bir akşam ansızın Münir Bey’in kapısını çalar.

Halime ve Gülsüm, Taner ve Dilek’in aşk yaşadığını öğrendikten sonra her ikisi de evlatlarını korumak için onlarla ciddi bir konuşma yaparlar. Cemile’nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlar. Muammer’e dede olacağı müjdesini verir... Hüseyin, Muammer’in dede olacağını öğrenince karşı atağa geçer ve ondan önce dede olmak için Ramazan’ı evlendirmeye karar verir Günışıl ile beraber Ramazan’a kız aramaya başlarlar... Tüm bu olanlardan habersiz olan Ramazan, Asuman’ı yeniden müzikle barıştırmanın derdine düşmüştür ama onu bir sürpriz beklemektedir. Ciritçi Abdullah ve Serdar’ın çıktığı uzun yolculukta Serdar kendi adına paylar çıkarmaya başlayacaktır. Taner ve Dilek’in aşkını reddeden Halime ve Gülsüm bu aşkı bitirmek için gayrete düşecekler.

Gönül Dağı Konusu ve Oyuncuları

Gönül Dağı, izleyenleri derinden etkileyecek güçlü öyküsü, Anadolu’nun güzelliklerini sergileyen muhteşem görüntülerinin yanı sıra usta oyuncu kadrosuyla da göz doldurmayı planlıyor. Bozkırda hayallerinin peşinden koşarak tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü anlatan Gönül Dağı, Anadolu’nun eşsiz güzellikleriyle dolu Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor, kamauajans dizi bilgilerine göre Gönül Dağında Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüpoğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.