TRT'nin sevilen, eğlenceli dizisi Gönül Dağı yeni bölümleriyle seyircisini ağırlamaya devam ediyor. Her bölümü, fragmanları merakla takip rdilen diziye yeni bir soluk geliyor. Gönül Dağı dizisinin olay örgüsünde farklılık oluşturacak olan Nuri Sarı, Fikret karakterini canlandıracak. Gönül Dağı Fikret (Ruhi Sarı) hakkında merak edilenler haberimiz içeriğinde.

Gönül Dağı Fikret (Ruhi Sarı) Kimdir?

18 Mayıs 1972 senesinde Trabzon'da doğan Ruhi Sarı, lisans eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlayarak mezun olmuştur.

Oyunculuk alanındaki tecrübesini ilk defa 1997 senesinde yayına giren Zilyoner dizisisiyle kazanan Ruhi Sarı diğer taraftan da pek çok tiyatro oyununda sahneye çıkarak seyircisini selamlamıştır.

17 Eylül 2004 tarihinde sanat yönetmeni olan Natali Yeres'le evlenerek hayatını birleştiren Gönül Dağı dizisinin yeni oyuncusu Ruhi Sarı'nın Arte Gün isminde bir erkek çocuğu vardır.

Ruhi Sarı, Yılan Hikayesi dizisiyle geniş kitleler tarafından ün kazanmıştır. 2000 tarihinde TRT ekranlarında büyük bir ilgiyle seyredilen Yedi Numara isimli dizide Satılmış Ballıoğlu karakterini canlandırarak izleyicilerin sempatisini kazanmıştır.

Aynı yıl Çağan Irmak'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Şaşıfelek Çıkmazı dizisinde oynayan Gönül Dağı dizisi oyuncusu Ruhi Sarı, 2001'de Yeditepe İstanbul, 2002'de Yarım Elma, 2003'te Sultan Makamı, 2004'te Haziran Gecesi, Ruhun Duymaz ve Saçsaça Başbaşa, 2005'te Hırsız Polis, Alanya Almanya ve AB'nin Yolları Taştan, 2006'da ise Ezo Gelin dizi projelerinin oyuncu kadrosunda kendisine yer edinmiştir.