Sinema filmi, dizi gibi yapımlarda da rol alan Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık nereli diyenler için söyleyelim, sanatçı kendisine benzetilen İbrahim Tatlıses'in memleketlisi yani Şanlıurfalı. 30 Haziran 1967 tarihinde dünyaya gelen Güler Işık ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kendisinden "Dişi İbrahim Tatlıses" şeklinde bahsedilen Türk Halk Müziği sabatçısı Güler Işık kanser hastalığına yakalanmıştı, Işık'ın gördüğü rüyayı paylaşmasında ve akabinde gelişen olaylarla ilgi odağı olmuştu.

Güler Işık kansere yakalandığında şifa bulmak içinsürekli dua ettiğinden bahseden sanatçı, rüyasında koltuk altından üç tane böceğin çıktığını görür. Bu arada umreye gidip gelen Işık, umre dönüşü ameliyata alınır ancak ilginç bir şey olur ve koltuk altında tespit edilen kanser hücrelerini yok olduğu görülür. Bunun üzerine tesettüre girmeye ve ibadetlerini eksik siz yapmaya karar veren Güler Işık bu olayları gözyaşları ile anlatmıştı.

İbo show izle, star tv izle

Güler Işık Kimdir?

Güler Işık, 30 Haziran 1967 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfa Sivereklidir. Babasının desteği ile Gaziantep Halk Evi’nde 2 sene Halk Müziği eğitimi alan Güler Işık daha sonra çay bahçelerinde programlar yapmaya başlamış,

1977 senesinde Ankara’ya taşınmıştır. Ankara Radyosu tarafından gerçekleştirilen bir yarışmayı kazanan Güler Işık henüz kaset çıkarmadan televizyon dünyasına adım atmış ve plakçılardan kaset teklifleri almaya başlamıştır. Müzik kariyerinin dışında oyunculuk geçmişi de bulunmaktadır.

5 sinema ve tv filmi ile bir dizide de rol almıştır. Türk Halk Müziği'nin usta isimlerinden Güler Işık, Kırgın, Şey Yani, Acılar albümleriyle tanınmaktadır.

Güler Işık kaç yaşında : 53 yaşında

Güler Işık mesleği nedir : Sanat Yönetmeni, Türk Halk Müziği Sanatçısı, Müzisyen

Güler Işık nereli : Şanlıurfa

Güler Işık burcu ne : Yengeç