Fazla kilolu olmamasına rağmen 2016 yılında tüp mide ameliyatı geçiren ve aynı zamanda bağırsaklarını da bağlatan Seren Serengil, son dönemde 70 kilodan 45 kiloya kadar düştü. Dumping sendromu ile mücadele eden ve eski sağlığına kavuşmak için çabalayan Serengil'in son hali şaşkına çevirdi. Serengil'in kilolarıyla birlikte sağlığı da erimeye başladı.

Instagram'dan köpeğiyle birlikte bir paylaşım yapan Seren Serengil'in aşırı kilo vermesi sonucu resmen kemiklerinin sayıldığı görüldü. Takipçileri Serengil'e "Çok zayıfsın biraz kilo al" diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.

Serengil'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda ne kadar zayıfladığı gözler önüne serildi. Köpeğiyle birlikte havuz başında oturan Serengil'in resmen kemikleri sayıldı.


ANNESİ KIZININ SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Nevin Teoman, mide küçültme ameliyatı sonrası ikinci kez gastrik bypass ameliyatı olan ve 45 kiloya düşen, bu yüzden şimdilerde 'dumping sendromu' ile mücadele eden Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Dumping sendromu ile savaşan ve 2016'da geçirdiği mide operasyonunun ardından hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, hastaneye kaldırılmıştı.