Hekimoğlu 46.Bölüm full tek parça canlı kesintisiz izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü 20 Nisan 2021 Salı akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hekimoğlu bu hafta yayınlanacak mı?

Hekimoğlu’nun 46.bölümü yayınlandı. Hekimoğlu dizisi son bölümde; İpek, Memoli'nin gitmemesi için ona yeni bir teklifte bulunuyor. İşte 20 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Hekimoğlu 46. Bölüm…

Hekimoğlu dizisi 45.bölümde ne olmuştu?

Başarılı bir karateci olan üniversite öğrencisi Merve Yaldız, antreman esnasında önce öksürmeye başlar ardından da hiçbir darbe almamasına rağmen ağzından kan gelir. Apar topar hastaneye kaldırılan Merve ile Hekimoğlu ve ekibi ilgilenecektir. Kanamanın nerden geldiğini araştıran Hekimoğlu’nun işi, kızın bir düzelip bir bozulan sağlık durumu yüzünden hayli zor olacaktır. Bir de üstüne Merve’nin kontrolcü ve pimpirikli annesinin müdahaleleri eklenince genç kız ölümle burun buruna gelir.

Hekimoğlu’nun yardıma ihtiyacı olduğunu düşünen Orhan, ona destek olmak için sıra dışı bir yönteme başvururken, Hekimoğlu’nun da kendisi için farklı planları olduğundan habersizdir. İkili arasında kimin av kimin avcı olduğunun birbirine karıştığı anda Hekimoğlu hem vakayı çözmek için hem de Orhan ile arasındaki durumu açıklığa kavuşturmak için büyük aydınlanma yaşar. Mehmet Ali’nin istifasının etkileri hem ekip hem de Hekimoğlu üstünde devam etmektedir.

Hekimoğlu dizisinin 46.bölümü ekrandaki yerini aldı. 20  Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Hekimoğlu son bölümde heyecan doruktaydı. Hekimoğlu dizisi son bölümü full izle, işte Hekimoğlu son bölüm kanal d full canlı kesintisiz izleme linki…

Hekimoğlu dizisi 46.bölüm izle kanal d izle

İşte Hekimoğlu 46.bölüm izleyebileceğiniz link.

Hekimoğlu Dizisi Son Bölüm kanal d Özeti:

Hekimoğlu kıvrak bir zeka ile karşı karşıya…

Ergenliğin doruklarında, aksi ama bir o kadar da zeki bir lise öğrencisi olan Naci Kurşun aynı zamanda satrançta da son derece ustadır. Satranç turnuvasında yenmesine rağmen beklenmedik bir şey yapar ve masa üstünde duran sayacı tüm gücüyle rakibi olan genç adamın kafasına vurur. Kendisi de korkunç baş ağrılarıyla boğuşmaktadır. Hastaneye kaldırılan Naci, annesi dahil herkesi canından bezdirirken, kişiliği ile şüphesiz ki Hekimoğlu’nun dikkatini çeker.

İstifa eden Mehmet Ali iş görüşmelerine başlar ama gizli bir el onun görüşmelerini sabote etmektedir. Bunun için Mehmet Ali’nin Hekimoğlu’u suçlamasıyla başlayan olaylar, Orhan ve İpek dahil tüm ekibin birbirinden şüphelenmesine neden olacaktır. Kıvrak zekası ve sivri diliyle herkesi bıktıran Naci’nin teşhisini koymak, ayrıca Mehmet Ali’nin görüşmesini kimin sabote ettiğini bulmak Hekimoğlu için hiç de kolay olmayacaktır.

Hekimoğlu genç çocuğun nesi olduğunu bulabilecek mi? Mehmet Ali’nin iş görüşmesini sabote eden kim?

Hekimoğlu dizisinin konusu nedir?

Ateş Hekimoğlu 40’lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek’in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu’nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.

Hekimoğlu, yaptığı teşhis ve tedavilerle ününü günden güne arttırırken, hastane düzenine ayak uyduramayan Ateş Hekimoğlu, hastaların ne söylediğinden çok, tahlillerden çıkan sonuçları dikkate alır. Bu yaklaşımla; hastalıkları bir dedektif edasıyla incelemeye alan Hekimoğlu, bu çalışmalarını 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte yapmaktadır. Dolapdere’de yetişmiş Mehmet Ali, güzelliğini kullanarak bir yerlere gelmek yerine kendini bilime ve hastalara adamış Zeynep ve hayatı boyunca maddi sıkıntı çekmeden refah ve zenginlik içinde yetişmiş Emre… Ateş Hekimoğlu’nun titizlikle seçtiği bu 3 uzman doktor, kendilerini Hekimoğlu’na beğendirmek ve onu memnun etmek için çaba sarf etmektedirler.

Hekimoğlu Dizisi Oyuncuları ve Oynadıkları Roller

Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu)

Ebru Özkan Saban (İpek Tekin)

Okan Yalabık (Orhan Yavuz),

Kaan Yıldırım (Mehmet Ali Çağlar)

Aytaç Şaşmaz (Emre Acar)

Damla Colbay (Zeynep Can)