Hekimoğlu 47.Bölüm full tek parça canlı kesintisiz izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü 27 Nisan 2021 Salı akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hekimoğlu bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Hekimoğlu’nun 47.bölümü yayınlandı. Hekimoğlu dizisi son bölümde; Zeynep istifa etmeye karar verir. Memoli'nin durumları zaten karışıktır. Ateş artık köşeye sıkışmıştır. İşte 27 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Hekimoğlu 47. Bölüm…

Hekimoğlu dizisi 46.bölümde ne olmuştu?

Ergenliğin doruklarında, aksi ama bir o kadar da zeki bir lise öğrencisi olan Naci Kurşun aynı zamanda satrançta da son derece ustadır. Satranç turnuvasında yenmesine rağmen beklenmedik bir şey yapar ve masa üstünde duran sayacı tüm gücüyle rakibi olan genç adamın kafasına vurur. Kendisi de korkunç baş ağrılarıyla boğuşmaktadır. Hastaneye kaldırılan Naci, annesi dahil herkesi canından bezdirirken, kişiliği ile şüphesiz ki Hekimoğlu’nun dikkatini çeker.

İstifa eden Mehmet Ali iş görüşmelerine başlar ama gizli bir el onun görüşmelerini sabote etmektedir. Bunun için Mehmet Ali’nin Hekimoğlu’nu suçlamasıyla başlayan olaylar, Orhan ve İpek dahil tüm ekibin birbirinden şüphelenmesine neden olacaktır. Kıvrak zekası ve sivri diliyle herkesi bıktıran Naci’nin teşhisini koymak, ayrıca Mehmet Ali’nin görüşmesini kimin sabote ettiğini bulmak Hekimoğlu için hiç de kolay olmayacaktır.

Hekimoğlu dizisinin 47.bölümü ekrandaki yerini aldı. 27 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Hekimoğlu son bölümde heyecan doruktaydı. Hekimoğlu dizisi son bölümü full izle, işte Hekimoğlu son bölüm kanal d full canlı kesintisiz izleme youtube linki…

Hekimoğlu dizisi 47.bölüm izle

İşte Hekimoğlu 47.bölüm izleyebileceğiniz link.

Hekimoğlu Dizisi Son Bölüm kanal d Özeti:

Suriye’deki iç savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Enver ve Meryem Hadidi çifti, 2 yıl burada kaldıktan sonra Yunanistan’ın Meis adasında bir mülteci kampına yerleşmiştir. Meryem’in ani hastalığına kampta çare bulamayacağını anlayan Enver, karısı Meryem’i alıp illegal yollardan tekrar Türkiye’ye dönmeye karar verir. Denizin ortasında motorları bozulunca Türk Sahil Güvenliği’nin son anda kurtardığı çiftin görmek istediği tek kişi vardır; Ateş Hekimoğlu.

Mehmet Ali’nin hastaneden ayrılma zamanı gelip çatınca Hekimoğlu’nun ona karşı olan tavrı değişecek ve bu durum Emre’yi son derece rahatsız edecektir. Bunu Hekimoğlu ile konuşmaya karar vermesi ise, Emre için dönülmez yolun başlangıcı olacaktır. Tüm bu gelişmeler Zeynep’in Emre’ye olan hislerini gözden geçirmesine neden olurken, Hekimoğlu da vakayı çözme sürecinde radikal kararlar vermek zorunda kalacaktır.

Hekimoğlu ve ekip bunca kargaşanın arasında Meryem’i kurtarabilecek mi? Emre’yi bekleyen geri dönülmez yol ne? Zeynep’in aldığı büyük karar nelere yol açacak?